Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°

Bugünden Yarına!

YAYINLAMA:
Bugünden Yarına!

Bugününü yaşayamayan, geleceğini inşa edemez. Bizler yaşantımızı sürdürebilmek için eğitim almamız, işimizi bulmamız ve yaşantımızı devam ettirmemiz gerekir.

İsraillin Gazze’de Filistinlilere yaptığı soykırım çocukların gençlerin geleceğini yok ediyor.

Ülkemiz de ise bizlerin, gençlerin çocukların geleceği kararmaya; Marshall yardımlarını kabul eden yönetimlerden itibaren, ülkemiz ekonomik bağımsızlığını kaybetmesiyle başlamıştır. Tarım ihraç eden ülkeden, ithal eden ülkeye dönüşmüştür. Montaj sanayisi olmaktan çıkıp, teknoloji geliştiren sanayiye ulaşacağımıza; el açan ekonomiyle birlikte körelmeye mahkûm duruma düşmekteyiz.

Filistinlileri yok eden ABD, Avrupa ve küresel sermayedirler bizim gibi ülkeleri de küresel ekonomi diyerek, boğup yok etmek için ellerinden geleni artlarına koymuyorlar.

Gıda krizi diyerek, baskı altına aldıkları ülkelerin tarımını bitirecek politikaları devam ettirmek için; ülkelerin yönetimlerinin yarı diktatörlük, yarı padişahlık dönüşmesini göz yumarak desteklemektedirler.

Öyle bir girdabın içerisindeyiz ki, bir yandan ekonomik baskı, bir yandan çevremizdeki petrol yatakları savaşlarının sarmalıyla boğuşarak, biryandan silahlanarak, bir yandan da göçmen istilasına uğramaktayız.

Avrupa’nın ABD’nin depolama alanı olduk.

Bu koşullar altında yüksek enflasyonla mücadele eden büyük bir kesimimiz ise bir de yargı girdabın ’da mücadelesini sürdürmektedir.

Bir taraftan eksik beslenme, bir taraftan gelecek korkusuyla; bizleri ezmek için kendi politikalarını sürdürebilmek amacıyla göz yumdukları yönetimlerin geleceğimizi yok eden yönetimlerle ülkemiz boğazlanmakta ve karanlığa sürüklenmektedir.

Bu karanlıktan sıyrılmak için kendi gücümüze güvenerek, önümüzdeki engelleri kaldırmalıyız.

Yaşasın gerçek demokrasi.

Tepkisiz Toplum Etkisiz toplumdur!

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız