Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
20°

Bir yıl daha bitiyor

YAYINLAMA:
Bir yıl daha bitiyor

Bir yıl daha geride kalıyor… İçinde kahkahalar da vardı, sessizlikler de. Kırıldığım anlar oldu, vazgeçtiğim yollar, sustuğum kelimeler… “İyiyim” derken aslında ne kadar yorgun olduğumu fark ettim. Kendimi ihmal ederken başkalarını memnun etmenin ne kadar kolay ama bir o kadar da yorucu olduğunu gördüm.

Bu yıl bana sabrı öğretti. Seçmeyi, gitmeyi ve bazen susmanın en güçlü cevap olduğunu… Hayatın yükleri arasında ayakta kalabilmenin, herkese rağmen dimdik durabilmenin ne kadar kıymetli olduğunu anladım.

Yıl bitiyor ama ben eskisinden daha farkında, daha güçlü ve daha seçiciyim. Artık biliyorum: her yeni yıl, sadece takvimde bir değişim değil; aynı zamanda kendimizi yeniden keşfetme fırsatı. Ve 2026’ya girerken en büyük dileğim, bu farkındalığı koruyarak güvenle, sevgiyle ve huzurla yürümek.

Saygılarımla…

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız