Öncelikle geçirmiş olduğu rahatsızlık sonrası takımın başına dönen Antalyaspor teknik sorumlusuna geçmiş olsun dileklerimle başlamak istiyorum. Centilmence başlayan Antalyaspor-Çaykur Rizespor müsabakasına her iki takım golcülerinden yoksun olarak başladılar. Ev sahibi Antalyaspor, maça daha arzulu ve istekli başlayan taraftı. Yapmış olduğu ataklar ile Rizespor savunmasını zorlamaya başladı, Ancak ilk yarı boyunca Lazo ve Ömer bu ataklara yeterli katkıyı koyamayınca kalesinde golü gören Antalyaspor oldu. Bu gol Antalyaspor‘u iyice kamçılarken, bu defa karşısında maçın hakemi Volkan Bayarslan'ı buldu Lazo'nun rakip ceza alanı içinde belinden itilerek düşürülmesine seyirci kalırken 37.dakikada bu defa Danilo'ya yapılan hareketi doğru olarak penaltı ile cezalandırdı. Ve aynı oyuncunun attığı golle 1-1 sonra erdi.Ancak centilmence geçen müsabakada Rizespor kalecisi İtandje'nın sürekli olarak oyunu germesi ve provake etmesi hakem tarafından tam 4 defa ikaz edilerek bu alanda bir rekora sahip oldu.
İkinci yarıya Antalyaspor yine kazanma hırsı ıle oldukca atak başladı. Ancak hakemin inat ve ısrarla Antalyasporlu oyunculara ceza alanı içinde yapılan faulleri dolayısı ile penaltıları vermemesi oldukca düşündürücüydü. 80. dakika oynanırken yine ceza alanı içinde kendini yerde bulan Antalyasporlu oyuncuya hakem oyna derken, ilahi adalet top Ömer Şişmanoğlu'nun ayağına geldi o da düzgün bir vuruşla takımını öne geçiren golü attı. Bu sonuçla Antalyaspor, 6 puanlık maçı kazanıp 3 puanı puan tablosuna yazdıran takım oldu.
Bu müsabakada Antalyaspor inançlı,arzulu ve hırslı idi. Savunmada Ramon Motta hücumda Serdar ve Danilo günün başarılı isimleri olurken, yaklaşık 9000 seyircinin de hakkını teslim etmek gerekir. Hakeme gelince: aslında hiç girmek istemiyorum.Bu seviyedeki müsabakada görev alan bir hakem düşünün, oyuncularla diyaloğu zayıf, Yer almayı bilmiyor. Bu nedenle faulleri doğru tespit etme şansı yok. Yardımcıları ile diyaloğu kötü. Özetle bu sezon izlediğim en zayıf hakem.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.