Araç Kiralamacıları Konfederasyonu (AKKON) Antalya İl Başkanlığı ofisinin açılışını gerçekleştiriyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Konfederasyon Antalya İl Başkanı Vural Bilgili, sektördeki eksiklerin ve yapılması gereken yeniliklerin olduğunu görerek yola çıktıklarını ve Konfederasyonun ilk adımının AKDER Ankara Kiralamacılar Derneği’nin kurulmasıyla atıldığını hatırlattı.

 

    Başkan Bilgili şu açıklamalarda bulundu: “Sektörün daha sağlıklı, düzenli ve kaliteli hizmet verebilmesi için kurulan diğer derneklerin de bir araya gelmesiyle OKFED yani otomobil kiralamacıları federasyonu kuruldu. Son olarak 3 federasyon ve 18 dernek, AKKON çatısı altında birleşti. Genel Başkanımız Asım Kızmaz’ın öncülüğünde kurulan AKKON bugün Türkiye genelinde 2.400 üyesiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

 

    Yurt genelinde değişik illerde faaliyetlerini sürdüren bölge ve il başkanlığı ofisleri olan AKKON’un il başkanlığı ofisini açıyoruz. Artık birlikte güzel çalışmalar yaparak sektöre katkı sağlama sırası bizde. “Birlikten kuvvet doğar” diyerek Antalya’daki tüm araç kiralamacılarını AKKON çatısı altında işbirliğine davet ediyorum.”

 

    Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim