Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
31°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Japonya Ankara Protokol Diplomatı Nozomu Fujimori DEM Parti'yi Ziyaret Etti

Japonya Ankara Protokol Diplomatı Nozomu Fujimori DEM Parti'yi Ziyaret Etti

Japonya Ankara Protokol Diplomatı Nozomu Fajumuri, Türkiye'de DEM Parti'yi ziyaret etti. Görüşmede, Kürt sorunu ve turizm gibi önemli konular ele alındı.

Japonya Ankara Protokol Diplomatı Nozomu Fajumuri, Türkiye'de DEM Parti'yi ziyaret etti. Görüşmede, Kürt sorunu ve turizm gibi önemli konular ele alındı.

Japonya Ankara Protokol Diplomatı Nozomu Fujimori  DEM Parti'yi Ziyaret Etti

DEM Antalya Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Kemal Bülbül, Japonya Büyükelçiliği'nden Nozomu Fajumuri'nin DEM Parti'yi ziyaret ettiğini X sosyal medya platformu üzerinden paylaştı.

Bülbül, Nozomu Fajumuri ile Kürt sorunu ve bu soruna yönelik çözüm önerileri, DEM Parti'nin seçim çalışmaları ve Antalya'nın sosyal kültürel yapısı hakkında görüştüklerini ifade etti.

Japonya'da Artan PKK Sorunu Gündemde

Son zamanlarda Japonya'da artan PKK Sorunu gündemdeydi. Ülkede, PKK yanlısı gösteriler düzenlenmiş ve Japon halkı devleti protesto etmişti.

Bu olaylar sonrasında, Japonya Ankara Protokol Diplomatı Nozomu Fujimori'nin DEM Parti ile görüşmesi dikkat çekti. Nozomu Fujimori'nin başka partilerle görüşüp görüşmeyeceği henüz bilinmiyor.

TÜRSAB ile de Görüşmüşlerdi

Japonya Ankara Büyükelçisi Kazuhiro Suzuki ve Protokol Diplomatı Nozomu Fujimori, 28 Eylül 2022'de Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ile görüşerek, iki ülke arasındaki karşılıklı turizmi artırmaya yönelik tanıtım etkinlikleri düzenlenmesi konusunda fikir alışverişinde bulunmuşlardı. Ayrıca, farklı destinasyonlar ile ilgili çeşitli kampanyaların oluşturulması ve uçuş seferlerinin artırılması gibi konular ele alınmıştı. Gelecekte gerçekleştirilmesi planlanan karşılıklı turizmi artıracak projeler ve beklenen gelişmeler de görüşülen konular arasındaydı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız