Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Serik'te Orman Yangını: Söndürme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Serik'te Orman Yangını: Söndürme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Antalya'nın Serik ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Antalya'nın Serik ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Serik'te Orman Yangını: Söndürme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Antalya'nın Serik ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Gece Boyunca Süren Müdahale

Yumaklar Mahallesi'nde dün başlayan orman yangınına müdahale gece boyunca aralıksız sürdü. Orman Genel Müdürlüğüne bağlı gece görüşlü 2 helikopter, 70 arazöz, 11 su ikmal aracı, 5 iş makinesi ve çok sayıda yangın söndürme işçisi, yangını kontrol altına almak için yoğun çaba harcadı.

Ek Destek Sağlandı

Dün kısmen kontrol altına alınan yangının, ekiplerin gece boyunca süren müdahalesiyle çok fazla ilerlemediği öğrenildi. Gün ağarmasıyla birlikte iki yangın söndürme helikopteri daha çalışmalara katılarak yangının söndürülmesine destek verdi.

Yangının Detayları

Yumaklar Mahallesi'nde çıkan orman yangınına, toplamda 8 uçak, 6 helikopter, 70 arazöz, 11 su ikmal aracı, 5 iş makinesi ve çok sayıda yangın söndürme işçisi ile müdahale edildi. Antalya Valisi Hulusi Şahin, yangının yıkılan bir elektrik direğinden kaynaklandığını düşündüklerini belirterek, yangının kısmen kontrol altına alındığını ifade etti.

30 Ev Tahliye Edildi

Vali Şahin, yangın nedeniyle 30 evin boşaltıldığını ve yaklaşık 60 hektar alanın zarar gördüğünü açıkladı. Ekiplerin yoğun çalışmaları sayesinde yangının daha fazla ilerlemesinin önüne geçildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız