Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Siyaset | CHP’de Kurultay Davası Sonrası Özgür Özel’den İlk Açıklama

CHP’de Kurultay Davası Sonrası Özgür Özel’den İlk Açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kurultay davasının iptali sonrası yaptığı ilk açıklamada, yaşanan süreci “siyasi operasyon” olarak nitelendirdi. Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğunun 100.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kurultay davasının iptali sonrası yaptığı ilk açıklamada, yaşanan süreci “siyasi operasyon” olarak nitelendirdi. Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğunun 100.

CHP’de Kurultay Davası Sonrası Özgür Özel’den İlk Açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin kurultay sürecine ilişkin davanın iptali sonrası ilk kez konuştu. Özel, yaşananların yalnızca hukuki değil, aynı zamanda siyasi bir operasyon olduğunu belirterek, “Partimize dönük hiçbir kumpas, 19 Mart Darbesi’nden bağımsız değildir” ifadelerini kullandı.

“Amaç Partimizi Tartıştırmak, İktidar Yürüyüşümüzü Kesmek”

Kurultay iptalinin sonuç değil, süreç odaklı bir müdahale olduğunu vurgulayan Özel, “Bugünkü duruşma; partimizi yıpratmaya, mücadele azmimizi kırmaya yönelik bir girişimdir” dedi. Partililere ve destekçilere “Asla hedeften şaşmayacağız, yolumuzdan dönmeyeceğiz” çağrısında bulundu.

Chp’de Kurultay Davası Sonrası Özgür Özel’den İlk Açıklama 2

“100. Kara Günde Saraçhane’deyiz”

Özgür Özel, 23 Mart’ta tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun cezaevindeki 100. günü dolayısıyla Saraçhane’de büyük bir eylem yapacaklarını duyurdu. “Demokrasi ve adaletin 100 KARASINDA ve darbenin 100. KARA gününde, direnişin kalbinde Saraçhane’deyiz” diyen Özel, “Ekrem Başkanımıza, yol arkadaşlarımıza sonuna kadar sahip çıkacağız” mesajını verdi.

“Her Şeyin Başladığı Yere Davet”

Tüm vatandaşlara çağrıda bulunan CHP lideri Özel, “Gençleri, kadınları, emekçileri, emeklileri… Bu ülkeyi seven herkesi her şeyin başladığı yere, Saraçhane’ye davet ediyorum” diyerek büyük buluşmanın işaretini verdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız