Dernek Başkanı Canan Gürkan önderliğinde gerçekleşen geziye, Başkan Yardımcısı Simay Şahinyılmaz, Genel Sekreter Elçin Ekici Öztürk ve 17 dernek üyesi katıldı. 2 gün süren gezi kapsamında Manisa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün gerçekleştirdiği faaliyetler ve katılımcılara sundukları hizmetler hakkında bilgi alan dernek üyeleri, Bölgede üretim yapan ve her biri kendi sektörünün öncü markaları olan Vestel, Bosch, Standart Profil, Etkin Plastik ve Sipil Plastik firmalarını da ziyaret ederek üretim süreçlerini yerinde inceledi. Antalya OSB’nin ikinci kuşak sanayicilerinin ev sahipliğini, Manisa OSB Başkan Danışmanı Nihat Akyol üstlendi.

‘AMACIMIZ GENÇ VE DİNAMİK OSB’LER’

Antalya OSB’den verilen bilgiye göre, Genç Organize Sanayi Derneği Başkanı Canan Gürkan “Türkiye’de daha genç, daha dinamik organize sanayi bölgeleri için genç kuşakların bir araya gelip çalışması, proje üretmesi çok önemli. GençOSD olarak 3 yıldır bunu başarı ile gerçekleştiriyoruz” dedi. Diğer Organize Sanayi Bölgelerini ve sektöründe önemli rol oynayan firmaları ziyaret ederek, organize sanayi bölgeleri içerisinde Türkiye’de ilk defa gerçekleştirdikleri genç kuşakların kurduğu dernek oluşumunu anlatan Gürkan, bu oluşumun ülkemiz genelinde yaygınlaşmasını ve karşılıklı fikir alışverişleri yaparak iş birliklerini arttırmak istediklerini belirtti.

OKULU DA ZİYARET ETTİLER

Yapısı ve vizyonu ile Türkiye’de başka bir örneği bulunmayan GençOSD’nin sürdürdüğü çalışmalara büyük bir ilgi gösteren Manisa OSB yetkilileri, kendi bölgelerinde de benzer bir projeyi hayata geçirmek istediklerini belirtti. Heyet iki günlük ziyaretlerini, Özel Manisa OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirdikleri temaslar ile noktaladı.(Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim