Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya mitinginde vatandaşlara seslendi. Antalya mitinginden önce gerçekleştirdiği İzmir mitinginde 120 bin kişiye seslendiğini kaydeden Erdoğan, “31 Mart'ta İzmirin'in istismar siyasetini sandığa gömüp inşallah yeni bir başlangıç yapacağına inanıyorum. Antalya böyle dik durdukça hiç bir Haçlı bozuntusu aramıza giremez. Öyle seslenin ki Bizans heveslilerinin akılları başlarına gelsin. Hiçbir haçlı bozuntusu Türkiye'nin yükselişini durduramaz. Biz sadece Allah'ın huzurunda, rükuda ve secdede eğiliriz. Başka hiçbir yerde değil.

17 yıldır vatanımıza olan minnet borcumuzu, milletimize olan vefa borcumuzu ödemek istiyoruz. Biz muhalefet gibi söz değil hizmet üretiyoruz, eser üretiyoruz” dedi.

CHP’Yİ ELEŞTİRDİ

Erdoğan, konuşmasında CHP’yi eleştirdi. Kimse için ayrımcılık yapmadığını ve 82 milyonun Cumhurbaşkanı olduğunu kaydeden Erdoğan, şöyle konuştu: “Seçim dönemlerinde neyi vaat ettiysek, Allah'ın izniyle onları sunduk. CHP, Sosyal devlet kavramının içini boşaltırken biz en güzel şekilde tatbik ettik. Lafla güzellik olmaz dedik. Her şehrimize güzelliklerle damga vurduk. Yeni bir millet bahçesi yapıyoruz. Antalya'nın en büyük millet bahçesi olacak. Antalya bizim vitrin marka şehirlerimizden biridir. Antalya sadece turizmin değil, tarımın da lokomotifidir. Tarımı kalkındıracak projelere devam ediyoruz.”

YALAN SÖYLÜYORLAR

Ne aldanan olacağız ne aldatan olacağız. CHP'nin başındaki zat sağda solda sürekli benim çiftçi kardeşlerimi istismar ediyor. Rakamları bilmeden bizim çiftçilerimize verdiğimiz destekleri bilmeden sürekli yalan söylüyor. Tıpkı Meclis kürsüsünde belge diye sallayıp sonra mahkemede ispat edemediği kağıt parçaları gibi iftira üzerine iftira atıyor. Oysa rakamlara, istatistiklere baksa gerçeği görecek. Bu adam siyaset yapamaz. 31 Mart'ta gelin defterini dürelim yahu. Benim CHP'ye gönül veren kardeşlerim de bu adamdan kurtulsun yahu. Kim piyasayı manipule ediyorsa, devlet de vatandaşın cebini korumak için gereğini yapar. Stokçuluk yaparak haksız kazanç elde etmeye çalışanlara göz açtırmayacağız.”

CHP’YE OSMANLI TOKADI

“Ah benim CHP'ye gönül veren kardeşlerim. Yani bu adama 31 Mart'ta hâlâ haddini bildirmeyecek miyiz? Buna bir Osmanlı tokadı atmayacak mıyız sandıkta? 14 gün çok çalışmamız lazım. Bunun o koltuktan kalkması lazım. Ama kalkamaz. Bu yapıştı kaldı. Biz şimdi burada CHP'li kardeşlerimizi de kurtaralım. Öyle mi? Yoksa bu gitmez ha! Bunca zamandır seçim yapıyoruz her seçimi kaybetti ama koltuğu kaybetmedi. Öyleyse gereken dersi vermemiz lazım. Dünyanın hiçbir ülkesinde siyasetin kalibresi bu kadar düşürülmedi.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

Editör: TE Bilisim