Antalya Büyükşehir Belediye şirketi ANTEPE A.Ş tarafından 30 milyon 400 bin TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Türkbeleni projesinin ilk yağmurda çöktüğünü iddia eden Manavgatlılar tepki gösterdi.

 

BAŞKAN COŞAR ATEŞ PÜSKÜRDÜ

CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, ilçenin kalbi konumundaki Türkbeleni’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan milyonluk projenin yağan ilk yağmurla çöktüğünü belirterek, “Her zaman olduğu gibi yine tipik bir Menderes Türel projesi. Tabela var, hizmet yok. Takdiri Manavgat halkımıza bırakıyoruz” dedi. Başkan Coşar, “İlk yağan yağmurla beraber yolundan binalarına kadar meydana gelen ciddi bir zarar var. Her yer çökmüş durumda. 18 Haziran tarihinde burası tamamlanıp teslim edilecekti ve hala bir ilerleme yok” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkbeleni’ne yaptığı ve AKP’liler tarafından anlata anlata bitirilemeyen projenin tam bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

DÖKÜLMEYE BAŞLADI

Yeni yapılan bir projenin daha bitmeden dökülmeye başladığını iddia eden Çoşar, “Biz daha önce yaptığımız açıklamada Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkbeleni’ne yapılacak projenin bölgenin dokusunu bozacağını iddia etmiştik. Çünkü oraya beton yığını yaptılar, bölgeye yeşillendirme ve ağaçlandırma da yok. Bu yüzden tepkiliydik. Şimdi ki durumu da ortada. Yeni yapılan bir proje ve daha bitmeden dökülmeye başladı. İlk yağan yağmurla beraber yolundan binalarına kadar meydana gelen ciddi bir zarar var. Her yer çökmüş durumda. 18 Haziran tarihinde burası tamamlanıp teslim edilecekti ve hala bir ilerleme yok” dedi.

MALİYETİ 30 MİLYON

Projeyle ilgili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i eleştiren Coşar, “Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkbeleni’ne yapılan projenin 30 milyon civarında bir maliyeti var. Bu para milletin, devletin parası. Yazık değil mi? İşte her zaman olduğu gibi yine tipik bir Menderes Türel projesi. Tabela var, hizmet yok. Yine ben yaptım oldu zihniyeti. Türkbeleni gibi Manavgat’ın kalbi konumundaki bir doğa harikasını, betonlaştırmanın anlamı yoktu.  Anlata anlata bitirilemeyen projenin durumu ortada. Takdiri Manavgat halkımıza bırakıyoruz” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

   

Editör: TE Bilisim