Antalya’daki Alevi kültür dernekleri Antalya (Muratpaşa), Konyaaltı ve Kepez şubelerinde seçime gitti. Antalya şubesinde Hasan Kaya, Konyaaltı şubesinde Abidin Şahin, Kepez şubesinde ise Seher Şengüllü Yılmaz’ın listeleri kazandı.

Antalya’daki Alevi kültür derneklerinde zorlu seçim haftası başladı. Antalya (Muratpaşa), Konyaaltı ve Kepez şubeleriyle başlayan süreçte yeni şube başkanları belirlendi. Tek listeyle gidilen Alevi Kültür Derneği Kepez Şubesi’nin yeni yönetimde Seher Şengüllü Yılmaz, Fatma Alp, Servet Kurt, Önder Kar, Aziz Doğar, Erkan Tosun ve Özgür Metin Yılmazer yer aldı.

Alevi Kültür Derneği Muratpaşa Şubesi ile Alevi Kültür Derneği Konyaaltı Şubesinde zorlu bir yarış gerçekleşti.  Muratpaşa şubesinde Hasan Kaya ile Cafer Göçeri, Konyaaltı şubesinde ise Nilgün Zeray ile Abidin şahin yarıştı. Antalya Şubesinden (Muratpaşa)  kazanan Hasan Kaya ve listesi, Konyaaltı şubesinde ise Abidin Şahin ve listesi oldu. Her iki şubede de yönetimler şu şekilde oluştu:

ANTALYA Şubesi: Hasan Kaya, Niyazi Üçgül, Selvet Yeke, Hüseyin Bamba, Mustafa Güler, Nafiye Gülmez, Yusuf Gül

KONYAALTI ŞUBESİ: Abidin Şahin, Muhsin Şanlıtürk, Zeki Karşıgil, Kudret Şahin, Emine Peker, Döndü Fidan, Talip Çokbilir.

Alevi Kültür Derneği Kepez Şubesinde tek liste ile seçimi kazanan Seher Şengünlü Yılmaz, bir dönem daha görev alacakları için mutlu olduklarını söyledi. Yılmaz, “Amacımız önümüzdeki dönemde de Alevi camiasına en iyi şekilde hizmet edebilmek” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

Editör: TE Bilisim