CHP’li Aksu Meclis Üyesi Mustafa Oruç, 24 Haziran'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde vatandaşın sandığa gitmek için çok haklı nedenleri olduğunu söyledi.

Akdeniz GERÇEK’e konuşan Oruç, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve CHP’nin halktan büyük ilgi ve alaka gördüğünü belirterek, “Halk; karşısında kendi içinden gelen, ilim irfanla hareket eden, çağdaş yaşamı ve çağdaş dünyayı kendilerine vadeden bir lider olan Muharrem İnce’yi görüyor” dedi.

 

İNCE YÜKSELİŞE GEÇTİ

Muharrem İnce’nin çok hızlı bir yükselişe geçtiğini iddia eden Oruç, “Bu seçim insanların bilincinin daha da arttığı, sandığa giderken ayaklarının geri gitmeyip aksine koşarak oy kullanacakları bir seçim olacak. Anket şirketleri bazı rakamlar açıkladı ama seçime kadar daha köprünün altında çok su geçer. Seçimini sonucunun ne olduğunu kimse bilemez. Ama görünen net bir şey var o da Muharrem İnce’nin çok hızlı bir yükselişe geçtiğidir” diye konuştu.

 

TOPLUM ALTERNATİFSİZ DEĞİL

“İnsanlar umutsuz değil artık” diyen İnce, şöyle devam etti: “Çok daha ciddi, çok daha kuvvetli, ayakları yere basan, ülkenin istediği huzuru vadeden ve bunu da başaracak bir lider var karşımızda. İnsanlar umutsuz değil artık. Toplum artık alternatifsiz değil. Bu dip dalgası denen olay ve gençlerin kendinden bir aday olarak görmesi çok önemli. Köylünün kendi gibi düşünen, içinden gelen. Hayvancılıktan anlayan, öğretmenlikten anlayan, asgari ücretin çalışana yük olmayacağını ve çalışanın da işverenin de kazanacağını vadeden bir başkanımız var artık.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

Editör: TE Bilisim