Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
22°
Akdeniz Gerçek | Ekonomi | Gram altının 3.500 TL olacağı tarih açıklandı! Büyük dalgalanma bekleniyor!

Gram altının 3.500 TL olacağı tarih açıklandı! Büyük dalgalanma bekleniyor!

İslam Memiş'in altın ve para piyasaları hakkındaki tahminleri yatırımcıları heyecanlandırıyor. Gram altının geleceği, Temmuz ayındaki beklentiler ve açık pozisyon riskleri hakkında bilgi sahibi olmak için detaylıca inceleyin.

İslam Memiş'in altın ve para piyasaları hakkındaki tahminleri yatırımcıları heyecanlandırıyor. Gram altının geleceği, Temmuz ayındaki beklentiler ve açık pozisyon riskleri hakkında bilgi sahibi olmak için detaylıca inceleyin.

Gram altının 3.500 TL olacağı tarih açıklandı! Büyük dalgalanma bekleniyor!

Altın ve para piyasalarının önemli ismi İslam Memiş, gelecekte neler olacağına dair önemli açıklamalarda bulundu. Gram altın tahminlerine ilişkin Memiş'in yorumları dikkat çekiyor.

Altın Fiyatlarında Beklentiler: İslam Memiş'ten İpuçları

ABD tarım dışı istihdam verilerinin altın fiyatlarında yaşanan ani düşüşler, yatırımcıları tedirgin etti. Ancak İslam Memiş, bu durumu bir alım fırsatı olarak değerlendiriyor. Altın fiyatlarının 2417 liraya kadar gerilemesiyle alım yapan yatırımcıların şanslı olduğunu belirten Memiş, bayrama kadar alım işlemlerini tamamlamanın önemine vurgu yapıyor.

Gram altının 3.500 TL olacağı tarih açıklandı! Büyük dalgalanma bekleniyor!

İslam Memiş Ne Diyor?

İslam Memiş, gelecekte altının nereye gideceğine dair tarih vererek önemli tahminlerde bulundu. Temmuz ayında altın fiyatlarında yeni rekorların görüleceğini ve gram altının 3000 ila 3500 lira seviyelerine ulaşacağını öngörüyor. Yıllık bazda öngörülerinde herhangi bir değişiklik olmadığını ifade eden Memiş, yatırımcılara günlük yorumlar yaparak piyasayı yakından takip etmelerini tavsiye ediyor.

Bayrama kadar alım yapmayan yatırımcıların dokuz gün boyunca açık pozisyonda olmalarının risk taşıdığını belirten İslam Memiş, bu dönemde yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Memiş, bu değerlendirmelerle birlikte altın yatırımcılarına önemli ipuçları sunuyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız