Akdeniz Gerçek | Burdur | Burdur'da Kapı Önünde Unutulan Çantadaki Altınlar Çalındı

Burdur'da Kapı Önünde Unutulan Çantadaki Altınlar Çalındı

Burdur'da evine eşya taşıdığı sırada kapı önünde çantasını unutan Hatice O., hayatının şokunu yaşadı.

Burdur'da evine eşya taşıdığı sırada kapı önünde çantasını unutan Hatice O., hayatının şokunu yaşadı.

Burdur'da Kapı Önünde Unutulan Çantadaki Altınlar Çalındı
KAYNAK: İha

Olay, Burdur merkez Konak Mahallesi Yörük Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 63 yaşındaki Hatice O., otomobiliyle evinin önüne gelerek eşyalarını içeri taşımaya başladı.

Çantayı Aşağıda Unuttu

Hatice O., otomobilden indirdiği çantaların bir kısmını dairesine çıkardı ancak bazı çantaları kapı önünde unuttu. Bir süre sonra eksik çantaları almak için tekrar aşağı inen kadın, çantasının yerinde olmadığını görünce durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

Altınlar ve Paralar Buhar Oldu

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, çevrede yaptıkları incelemeler sonucunda kayıp çantayı yaklaşık 50 metre uzaklıkta, park halindeki bir otomobilin altında terk edilmiş halde buldu. Ekiplerin gözetiminde açılan çantadaki cüzdanın boşaltıldığı tespit edildi. Çantadan çalınanlar ise şu şekilde kayda geçti; 4 gram altın, bir çift küpe, yüzük, bir miktar nakit para bulunuyordu.

Polis ekipleri, değerli takıları ve parayı çalarak çantayı aracın altına atan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız