Akdeniz Gerçek | Muratpaşa | Muratpaşa'da Motosikletliye Kasten Çarpıp Kaçtı! Görüntüler Ortaya Çıktı

Muratpaşa'da Motosikletliye Kasten Çarpıp Kaçtı! Görüntüler Ortaya Çıktı

Antalya’da trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsüne çarpıp kaçtı. Motosikletli kurtarılamadı, feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Antalya’da trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsüne çarpıp kaçtı. Motosikletli kurtarılamadı, feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Muratpaşa'da Motosikletliye Kasten Çarpıp Kaçtı! Görüntüler Ortaya Çıktı
KAYNAK: Dha

Antalya'da Ahmet D. (44) trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsü Mehmet Tekelioğlu'na (52) otomobiliyle çarparak ölümüne neden oldu. O anların görüntüleri ortaya çıkarken Tekelioğlu'nun ailesi, otomobil sürücüsünün en ağır cezayı almasını talep etti.

Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Tonguç Caddesi'nde, 15 Temmuz günü saat 06.00 sıralarında 07 EPU 40 plakalı motosikletiyle yola çıkan Mehmet Tekelioğlu, Aksu ilçesi Karaöz Mahallesi'ndeki serasına giderek sulama yaptı.

muratpasada-motosikletliye-kasten-carpip-kacti-goruntuler-ortaya-cikti-3.webp​​​​​​​

İşe Giderken Tartıştığı Otomobil Sürücüsü Takip Edip Çarptı

Saat 08.00 sıralarında, sistem destek müdürü olarak çalıştığı bilişim firmasına doğru yola çıkan Tekelioğlu iş yerine yaklaştığı sırada, 07 YBB 36 plakalı otomobilin sürücüsü Ahmet D. arasında trafik ışıklarında tartışma çıktı. Daha sonra yola devam eden Mehmet Tekelioğlu'nu takip eden Ahmet D., aracıyla motosiklete çarptı ve beraberindeki U.S. ile kaçtı.

muratpasada-motosikletliye-kasten-carpip-kacti-goruntuler-ortaya-cikti-4.webp​​​​​​​

Hastanede Hayatını Kaybetti

Çarpmanın etkisiyle motosikletten savrulan Tekelioğlu, ihbarla bölgeye sevk edilen sağlık ekibi tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aracını Pazara Bırakıp Kaçtı

Ahmet D. ise yakındaki bir pazar yerine aracı park edip U.S. ile kaçtı ancak kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet D. 'Kasten öldürme' suçundan tutuklandı, yanındaki U.S. serbest kaldı.

muratpasada-motosikletliye-kasten-carpip-kacti-goruntuler-ortaya-cikti-2.webp​​​​​​​

Olayın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Mehmet Tekelioğlu'nun ailesi, araçta bulunan U.S.'nin de tutuklanması için savcılığa başvururken ilk duruşması 17 Ekim'de görülecek olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri de bulundu.

muratpasada-motosikletliye-kasten-carpip-kacti-goruntuler-ortaya-cikti-6.webp​​​​​​​

Kayıtlarda Ahmet D.'nin kullandığı otomobilin camından bir kişinin, yanlarında motosikletle seyreden Mehmet Tekelioğlu'na kollarını uzatmaya çalıştığı, ardından D.'nin araçla motosiklete çarpıp düşürdüğü, sürücü Ahmet D.'nin aracıyla hızla uzaklaştığı görüldü.

"Çocuklarım Babasız Kaldı, Görüntüleri İzleyemedim Bile"

Eşi Bilge Ateş Tekelioğlu, “Eşimi kaybettim, çocuklarım babasız kaldı. Çocuklarımıza desteği çok olacaktı ama onu kaybettim. Çok üzgünüm. Bunu yaşatanlara en ağır ceza neyse verilmesini istiyorum. Ben görüntüleri izleyemedim bile. Mahkemede gösterirlerse orada göreceğim" açıklamasını yaptı.

muratpasada-motosikletliye-kasten-carpip-kacti-goruntuler-ortaya-cikti-6.webp

"Sebep Olanlar En Ağır Şekilde Cezalandırılsın"

Ağabeyinin kimseyle tartışacak biri olmadığını söyleyen Ramazan Tekelioğlu ise "Zamansız bir şekilde bu acı olayı yaşadık. Buna sebep olan kişilerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Ağabeyim bilirkişilik yapıyordu aynı zamanda. Toplumun genel kurallarına uyan birisiydi. Onun böyle bir tartışmaya girmiş olması bile imkansız. Kimse böyle bir şeye inanmaz" dedi.

Annesi Hanım Tekelioğlu ise "Çocuğum bana geliyordu, bakıyordu. Çocuğum gideli 4 ay oldu. Beni arayan yok, soran yok. Yalnız kaldım. Adalete güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız