Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya’da Madde Bağımlısı Genç Annesinin Öl*müne Neden Oldu

Antalya’da Madde Bağımlısı Genç Annesinin Öl*müne Neden Oldu

Kemer’de madde bağımlısı olduğu ileri sürülen M. A. A. ’nın evde bulunan annesi Aygün Aktürk, şüpheli bir şekilde yaşamını yitirdi. Olay sonrası tutuklanan genç, ailesi ve mahallede büyük üzüntü yarattı.

Kemer’de madde bağımlısı olduğu ileri sürülen M. A. A. ’nın evde bulunan annesi Aygün Aktürk, şüpheli bir şekilde yaşamını yitirdi. Olay sonrası tutuklanan genç, ailesi ve mahallede büyük üzüntü yarattı.

Antalya’da Madde Bağımlısı Genç Annesinin Öl*müne Neden Oldu

Antalya’nın Kemer ilçesinde 31 yaşındaki madde bağımlısı M.A.A.’nın evde bulunduğu sırada, 60 yaşındaki annesi Aygün Aktürk evinde yaşamını yitirdi. Olay, 24 Haziran 2025 Çarşamba günü gece saat 02.00 sularında Göynük mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre madde kullanan M.A.A., gece geç saatlerde evine döndü, ardından yaşanan arbedede annesinin ölümüne yol açtı.

Anne ve Torunun Yaşadığı Korkunç Anlar

M.A.A., üst kattaki odasına çıktıktan sonra alt kata inip yiyecek aradı. Sonrasında madde kullandığı ve çığlıklar attığı öğrenildi. Annesi Aygün Aktürk, oğlunu sakinleştirmek için üst kata çıktı. Bu sırada torununa su getirmesini söyledi. Torun, suyu getirirken annesinin odadan düşme sesiyle karşılaştı. Odaya çıktığında ise büyük panikle hareketsiz yatan anneyi görünce 112 Acil Servis’i aradı.

Antalya’da Madde Bağımlısı Genç Annesinin2

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi yetersiz kaldı. Kalbi duran Aygün Aktürk, Kemer Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı fakat kurtarılamadı.

Jandarma tarafından gözaltına alınan M.A.A., “taksirle ölüme sebebiyet” suçlamasıyla tutuklandı. Genç adam olay sırasında madde etkisinde olduğunu, kazayı bilmeden yaptığını savundu.

Antalya’da Madde Bağımlısı Genç Annesinin3

“Babaannem Nefes Alıyordu Ama Kımıldamıyordu”

Torun, yaşadığı korkuyu anlattı: “Babaannemin gözleri açıktı, nefes alıyordu ama hareket etmiyordu. Oğlumun düşerken duvara vurduğu sesleri duydum.”

Antalya’da Madde Bağımlısı Genç Annesinin4

“Bu Çocuk Bizi Öldürecek”

Olay gecesi iş seyahatinde olan ve acı haberi alan eşi Zeki Aktürk, yetkililere çağrıda bulundu: “Uyuşturucu kullananları yakalayıp serbest bırakmasınlar. Oğlum annemin ölümüne neden oldu. Bu acı unutulmaz.”

Aygün Aktürk’ün olay gecesi eşine gönderdiği sesli mesajda, madde bağımlısı oğlunun evdeki gerginliği ve tehditleri anlattığı ortaya çıktı: “Bu çocuk bizi öldürecek. Para istemiş, bağırmış. Artık dayanılmaz bir hal aldı.”

Aygün Aktürk’ün cenazesi Kemer’de düzenlenen namazın ardından İstanbul’a götürülerek Ümraniye Çavuşbaşı Mezarlığı’nda defnedildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız