Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi’nde dün saat 17.00 sıralarında talihsiz bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 5 yaşındaki yabancı uyruklu M.H., üçüncü kattaki evlerinin balkonunda oyun oynadığı sırada bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek aşağıya düştü.
Vatandaşlar Seferber Oldu
Küçük çocuğun toprak zemine düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar, vakit kaybetmeden durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine hızla jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Hayati Tehlikesi Sürüyor
Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan M.H., ambulansla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan küçük çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Jandarma ekipleri, küçük çocuğun ağır yaralanmasına neden olan olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.
Ali Bahar Davasında Kritik Gelişme: Mahkeme "Gizlilik" Talebini Reddetti
Antalya-Konya Yolu Göle Döndü: CHP'li Coşar’dan "Liyakatsizlik" Tepkisi!
Cinayete Kurban Giden Fatma Nur Öğretmen için CHP Antalya'dan Tepki!