Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde 7 kişiyi pompalı tüfekle vurarak öldüren katliam şüphelisinin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olayın ardından kırmızı renkli ticari bir araçla kaçan şahsı yakalamak için üç ilde teyakkuza geçildi.
3 Farklı Noktada Katliam
İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini ve Kıyır köylerinde meydana gelen kan dondurucu olayda, şüpheli şahıs araçlar içerisinde bulunan 7 kişiyi 3 farklı noktada pompalı tüfekle hedef aldı. Kurbanlar olay yerinde hayatını kaybederken, katliamı gerçekleştiren saldırgan hızla bölgeden uzaklaştı.
Kimliği Tespit Edildi, Fotoğrafı Ekiplere Dağıtıldı
Olayın ardından harekete geçen güvenlik güçlerinin yürüttüğü titiz çalışmalar sonucunda, katliam şüphelisinin kimlik bilgileri saptandı. Şahsın güvenlik kameralarına yansıyan fotoğrafı da ortaya çıkarılarak, yakalama çalışmaları için tüm emniyet ve jandarma birimlerine anında dağıtıldı.
3 İlde Kırmızı Araç Alarmı
Saldırının ardından kırmızı renkli hafif ticari bir araçla kaçtığı ve Kütahya istikametine doğru ilerlediği belirlenen firari şüpheliyi yakalamak amacıyla Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir çevresinde geniş çaplı operasyon başlatıldı. Şüphelinin kaçabileceği kritik güzergahlarda giriş ve çıkışlar kontrol altına alınırken, güvenlik güçlerinin arama çalışmaları aralıksız sürüyor.
