Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Ilıca Mahallesi'nde 1 Kasım 2026 günü saat 01.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında otomobil şarampole devrilmişti. Sürücü kazadan 3 gün sonra yaşamını yitirdi.
Raşit Gumbar yönetimindeki 07 BFK 071 plakalı otomobil, kırsal mahalle yolunda seyir halindeyken kontrolden çıktı ve savruldu. Otomobil yol kenarındaki şarampole yuvarlanarak metrelerce sürüklendi ve takla atarak durabildi.

Gazipaşa'da Ters Dönen Aracın Altından Çıkarıldı
Şarampole yuvarlanan otomobilin altında sıkışan sürücü Raşit Gumbar ağır darbeler aldı. Gürültüyü duyarak yardıma koşan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine kaza mahalline jandarma, itfaiye ve sağlık personeli sevk edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından aracın altından çıkarılan ağır yaralı sürücüye sağlık görevlileri kaza yerinde acil müdahalede bulundu.

3 Günlük Yaşam Mücadelesi Alanya'da Son Buldu
İlk olarak ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne ulaştırılan Raşit Gumbar, hayati tehlikesinin bulunması üzerine ileri tetkik ve cerrahi tedavi için Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yoğun bakım ünitesinde doktorların 3 gün boyunca süren tüm çabalarına rağmen Gumbar'ın kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği bildirildi.
