Manavgat'ta Golf Arabası Devrildi: Alman Turistler Hastanelik Oldu

Antalya Manavgat'ta 4 kişilik Alman kafilesinin bulunduğu 4 tekerlekli golf arabasının virajlı yolda kontrolden çıkarak devrildi. Turistler yola savruldu.

Manavgat'ta Golf Arabası Devrildi: Alman Turistler Hastanelik Oldu

Antalya'nın turizm merkezlerinden Manavgat'ta mahalle arasındaki virajlı yolda ilerleyen golf arabası devrildi.

Kaza, Sülek Mahallesi Uzun Mehmetler Sokak üzerinde gün içinde meydana geldi. Alman vatandaşı Rene K. yönetimindeki 07 CBZ 804 plakalı 4 tekerlekli golf arabası, sokak üzerindeki keskin virajı döndüğü esnada kontrolünü kaybederek savruldu. Yoldan çıkan küçük araç yana devrilerek durabildi.

Manavgat
Manavgat'ta mahalle arasındaki virajlı yolda ilerleyen golf arabası devrildi.

Manavgat'taki Kazada Turistler Yola Savruldu

Aracın yana yatmasıyla birlikte sürücü koltuğundaki Rene K. ile araçta yolcu olarak bulunan Katrin R., Felix K. ve Lukas R. zemine savrularak çeşitli yerlerinden yaralandı.

Manavgat
Kazada sürücü koltuğundaki Rene K. ile araçta yolcu olarak bulunan Katrin R., Felix K. ve Lukas R. zemine savrularak çeşitli yerlerinden yaralandı.

Bölgeye gelen sağlık personeli, yaralı 4 kişiye ilk tıbbi müdahaleyi kaza yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere nakletti. Hastanede tedavi altına alınan 4 Alman turistin hayati tehlikelerinin bulunmadığı, vücutlarında hafif sıyrık ve darbeler bulunduğu açıklandı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız