Aksu Belediyesi, 2023 yılında başlattığı mülkiyet sorunlarını çözme çalışmalarını 2024 yılında da sürdürüyor. Yeni yılın ilk haftasında Pınarlı, Cihadiye ve Çamköy Mahallelerindeki 16 hak sahibine daha tapuları teslim edildi.

Aksu Belediyesi, Mülkiyet Sorunlarını Çözüme Kavuşturuyor

2023 yılında Aksu Belediyesi tarafından çözüme kavuşturulan Pınarlı, Cihadiye ve Çamköy Mahallelerindeki mülkiyet sorunları, 2024 yılının ilk haftasında da son bulmaya devam ediyor. Bu süreçte, tapu dağıtımı hız kesmeden devam etti.

Yeni Yılda da Tapu Sevinci

Aksu’da 2024 yılında da tapu sevinci yaşanıyor. Yeni yılın ilk günlerinde Pınarlı, Cihadiye ve Çamköy Mahallelerindeki 16 hak sahibine daha tapuları teslim edildi.

Gazipaşa'da 50 yıl sonra mahalle sakinleri tapularını aldı Gazipaşa'da 50 yıl sonra mahalle sakinleri tapularını aldı

Belediye Başkanı Halil Şahin’den Açıklama

Aksu Belediyesi’nde düzenlenen tapu dağıtım töreninde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Halil Şahin, hak sahiplerini tapularına kavuşturdukları için mutluluk duyduklarını belirtti. İlçede yaşanan mülkiyet problemlerini çözmek için göreve geldikleri ilk günden itibaren yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Şahin, bu konuda hak sahiplerinden teşekkür aldı.

Kaynak: Aksu/Bülten