Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Isparta | Isparta'da Annesi Küçük Çocuğunu Böyle Dövdü!

Isparta'da Annesi Küçük Çocuğunu Böyle Dövdü!

Isparta'da bir mesire alanında annesinden şiddet gören küçük çocuk devlet koruması altına alındı. O görüntü tepki çekti!

Isparta'da bir mesire alanında annesinden şiddet gören küçük çocuk devlet koruması altına alındı. O görüntü tepki çekti!

Isparta'da Annesi Küçük Çocuğunu Böyle Dövdü!

Isparta'da 5-6 yaşlarında bir çocuk annesinin şiddetine uğradı. O anların görüntüsü yayılınca çocuk devlet koruması altına alındı, annesi hakkında soruşturma başlatıldı.

5-6 Yaşlarındaki Oğlunu Mesire Alanında Dövdü 

Burdur'dan 6 ay önce Isparta'ya gelen K.Ö., oğluyla birlikte Ayazmana'daki mesire alanına gitti. Burada bir çay bahçesinde oturan K.Ö., ağlayan oğlunu susturamayınca dövdü. 5-6 yaşlarındaki çocuğu tokatlayıp ittiren ve burnunu sıkan K.Ö., "Sus nefesini keserim, canımı sıkma benim. Kes sesini çarpacağım yoksa. Valla çarpacam sana" dedikten sonra tokatlayıp, başını yumrukladı.

O Görüntülerden Sonra Yetkililer Harekete Geçti

O anlar cep telefonu kaydı sosyal medyada büyük tepki çekti. Burdur Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken küçük çocuk annesinden alınarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü korumasına alındı. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız