Hatay’da TikTok Videosu Pahalıya Mal Oldu!

Hatay'da kural tanımaz motosiklet sürücü jandarma ekiplerine yakalanmamak için ters yöne girerek kaçtı. Bu anları kaydederek Tiktok’ta paylaşan şahıslar jandarma ekipleri tarafından yakalanırken 28 bin lira para cezası kesildi.
Hatay’da TikTok Videosu Pahalıya Mal Oldu!

Hatay’ın Antakya ilçesi Saraycık Mahallesi mevkisi Expo yolunda ters yöne girerek jandarma ekiplerinden kaçan motosikletli şahsın görüntüleri arkadaşı tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Hatay’da Tiktok Videosu Pahalıya Mal Oldu2

Dur İhtarına Uymadı

Trafikte tehlike yaratan ve bu anları kayıt altına alan şahıslar, görüntüleri Tiktok isimli sosyal medya uygulamasında yayınladı. Durum üzerine harekete geçen jandarma ekipleri; 'dur' ihtarına uymayan, ters yöne giren ve trafiği tehlikeye düşüren ehliyetsiz sürücüyü ve o anları kayıt altına alan şahsı yakalayarak gözaltı işlemi uyguladı. Motosiklet sürücüsüne 28 bin lira cezai işlem uygulanırken, 2 şahıs hakkında da adli işlem başlatıldığı bilgisi verildi.
 

 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.