Gaziler Klasik Otomobillerle Antalya’yı Selamladı

Antalya'da, Türkiye Klasik Otomobil Sevenler Kulübü Derneği, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Klasik Otomobil Korteji gerçekleştirdi. Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği iş birliğiyle yapılan organizasyonda gaziler, klasik otomobillerle Antalya turu attı.
Klasik Otomobil Korteji
Şehrin farklı noktalarından korteje katılan klasik otomobiller, gazilerle birlikte nostalji dolu bir yolculuğa çıktı. Antalya caddelerinde gerçekleşen kortej halkında ilgisini çekti.
Korteje Türkiye Klasik Otomobil Sevenler Kulübü Başkanı Murat Karakaya ile Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Antalya Şube Başkanı Mehmet Yurdakul da katıldı.
"Gazilerimizi Kısa Bir Turla Gezdirmek İstedik"
Korteje katılan klasik otomobil sahiplerinden Ahmet Alcan etkinlikle ilgili şunları söyledi:
"Çocukluktan beri klasik otomobillere merakım var. Gelen araçlara bakıp özeniyordum, bize de nasip oldu. 1993 model aracımız, günümüzdeki araçlara göre bakımı zor oluyor. Gazilerimizi kısa bir turla gezdirmek istedik."
"Yeni Bir Şehit Haberi Almadan Faaliyetlerimize Devam Etmek İstiyoruz"
Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Antalya Şube Başkanı Mehmet Yurdakul ise "Yeni bir şehit gazi haberi almadan faaliyetlerimize devam etmek istiyoruz. Bu duygularla başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü için kendisini feda eden şehit ve gazilerimizi anıyoruz. Farkındalık olması için böyle bir etkinlik yapıyoruz" dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.