Akdeniz Gerçek | Burdur | Burdur'da İlginç Hırsızlık! Yedi, İçti, Gitti

Burdur'da İlginç Hırsızlık! Yedi, İçti, Gitti

Burdur'da bir kişi marketin camını taşla kırıp içeri girdi. İçki içip, cips ve dondurma yedikten sonra marketten ayrıldı. O anlar kameraya yansıdı.

Burdur'da bir kişi marketin camını taşla kırıp içeri girdi. İçki içip, cips ve dondurma yedikten sonra marketten ayrıldı. O anlar kameraya yansıdı.

Burdur'da İlginç Hırsızlık! Yedi, İçti, Gitti
KAYNAK: Dha

Burdur'un Bağlar Mahallesi'nde, saat 04.30 sıralarında bir markete hırsız girdi. İbrahim Zeki Burdurlu Caddesi’ndeki markette meydana gelen olayda, kimliği belirsiz şahıs, camı taşla kırdıktan sonra içeri girdi.

burdurda-ilginc-hirsizlik-yedi-icti-gitti-2.webp

Markette Yedi, İçti, Gitti

Marketin iç tarafındaki bölümün kapısını zorlayan ancak açamayan hırsız, dolaptaki içkilerden içti, cips ve dondurma yedi.

Yaklaşık 1 saat içeride kalan şüpheli ardından marketten ayrıldı. O anlar marketin güvenlik kamerasına takıldı.

burdurda-ilginc-hirsizlik-yedi-icti-gitti-4.webp

İş Yeri Sahibi Sabah Fark Etti

Sabah saat 06.30 sıralarında markete gelen iş yeri sahibi neye uğradığını şaşırdı. İş yeri sahibinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

burdurda-ilginc-hirsizlik-yedi-icti-gitti-3.webp

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız