Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya'daki Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Sporcular Birbirine Girdi

Antalya'daki Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Sporcular Birbirine Girdi

Antalya'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'ndaki bir müsabakanın ardından başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. 1'i hakem, 2 kişi yaralandı, 2 kişi ise polis merkezine götürüldü.

Antalya'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'ndaki bir müsabakanın ardından başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. 1'i hakem, 2 kişi yaralandı, 2 kişi ise polis merkezine götürüldü.

Antalya'daki Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Sporcular Birbirine Girdi

Antalya’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda, bir müsabakada hakemin bir sporcuyu diskalifiye etmesiyle başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Olayda 1’i hakem olmak üzere 2 kişi yaralanırken, 2 kişi de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Tartışma Kavgaya Dönüştü

Türkiye Kick Boks Şampiyonası, 21-28 Ocak 2025 tarihleri arasında Antalya Spor Salonu’nda devam ederken, 23 Ocak Perşembe günü yaşanan olay, büyük bir gerginliğe neden oldu. Müsabaka sırasında hakemin bir sporcuyu diskalifiye etmesi, salonda büyük bir tartışmanın çıkmasına yol açtı.

Ringden Salona Taşan Kavga

Tartışmanın ardından ringde başlayan kavga, hızla salona taşındı. Tekme ve yumrukların konuştuğu olayda, 1 hakem ve 1 sporcu olmak üzere 2 kişi yaralandı. Olayın ardından polis, güvenlik önlemleri alarak 2 kişiyi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız