Adana'da tır kazası: Facianın eşiğinden dönüldü

Adana'nın Pozantı ilçesinde meydana gelen tır kazasında, hızlı müdahale ve yolcuların tahliyesi büyük bir faciayı önledi
Adana'da tır kazası: Facianın eşiğinden dönüldü

Adana'nın Pozantı ilçesi yakınlarında meydana gelen bir tır kazası büyük bir faciayı önledi. Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda gerçekleşen kaza, tır sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Tır, bariyerlere çarptıktan sonra aniden alev aldı. Şans eseri sürücü, yangından son anda kurtulmayı başardı.

Yolcuların güvenliği için tahliye edildi

Kazanın ardından alev alan tırın hemen yanından geçmekte olan bir otobüs, oluşan tehlike nedeniyle durduruldu. Otobüsteki yolcular güvenli bir şekilde tahliye edildi. İtfaiye ekipleri ve güvenlik görevlileri hızla olay yerine sevk edildi.

Adana'da tır kazası: Facianın eşiğinden dönüldü

Trafikte önlemler alındı

Olayın ardından, otoyolun her iki tarafı da güvenlik gerekçesiyle trafiğe kapatıldı. Bu önlem, olası bir faciayı önlemek adına alındı. Tırın tünele girmeden önce kaza yapması, olası bir trajedinin önüne geçti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.