Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Adana | Adana’da Ailece 3 Gün Önce Tuttukları Evden Çıkarıldılar! Sokakta Kaldılar

Adana’da Ailece 3 Gün Önce Tuttukları Evden Çıkarıldılar! Sokakta Kaldılar

Adana’da Kemal Göksal (75), eşi Gülhan Göksal (49) ve çocukları, 3 gün oturdukları evden çıkarılınca sokakta kaldı. “Ev bulamıyoruz, yardım bekliyoruz” diyen aile yetkililere ve hayırseverlere çağrıda bulundu.

Adana’da Kemal Göksal (75), eşi Gülhan Göksal (49) ve çocukları, 3 gün oturdukları evden çıkarılınca sokakta kaldı. “Ev bulamıyoruz, yardım bekliyoruz” diyen aile yetkililere ve hayırseverlere çağrıda bulundu.

KAYNAK: DHA
Adana’da Ailece 3 Gün Önce Tuttukları Evden Çıkarıldılar! Sokakta Kaldılar

Adana’nın Sarıçam ilçesi İncirlik Kemalpaşa Mahallesi’nde yaşayan Kemal Göksal, ailesiyle birlikte aylık 4 bin 500 liraya bir ev kiraladı. Ancak ev sahibinin eşi, kiraya verilmesinden haberi olmadığını öne sürerek aileye evi boşaltmaları için haber gönderdi.

akdenizgercekadanada-ailece-3-gun-once-tuttuklari-evden-cikarildilar4.webp

Ev Sahibiyle Yaşanan Kriz Sokakta Bıraktı

Ev sahibinin kendisini tehdit ettiğini iddia eden Kemal Göksal, ödedikleri kira bedelinin iade edilmesinin ardından eşyalarını toplayarak evi boşaltmak zorunda kaldı. 6 Eylül’den bu yana sokakta olduklarını söyleyen Göksal, bölgedeki tüm evleri araştırmasına rağmen kiralık ev bulamadığını anlattı.

akdenizgercekadanada-ailece-3-gun-once-tuttuklari-evden-cikarildilar2.webp

“Yorgan Dikerken Geçimimizi Sağlıyorduk”

Geçimini yıllarca yorgan dikerek sağlayan 75 yaşındaki Kemal Göksal, artık yaşının ilerlemesiyle çalışmakta zorlandığını ifade etti. Emekliliğinin olmadığını belirten Göksal, ailesinin yalnızca engelli maaşıyla ayakta kalmaya çalıştığını dile getirdi.

akdenizgercekadanada-ailece-3-gun-once-tuttuklari-evden-cikarildilar3.webp

Göksal Ailesinden Yardım Çağrısı

Yaşadıkları mağduriyeti gözyaşlarıyla anlatan Gülhan Göksal ise, “Sokakta kalmak çok zor. Çocuğumuzla birlikte perişan olduk. Yetkililerden ve hayırseverlerden bize bir çare olmalarını istiyoruz” diyerek destek talebinde bulundu.


Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız