Adana’nın Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi’nde geçtiğimiz pazar günü 12 yaşındaki Ç.A.D., arkadaşıyla birlikte bisiklet sürdüğü sırada kimliği belirlenen bir kişinin saldırısına uğradı. Küçük çocuğun arkadaşı olay yerinden kaçarken yaşananları cep telefonuyla görüntüledi. Ardından çevrede bulunan başka bir kişinin durumu aileye bildirmesiyle olay kısa sürede büyüdü.
Aile Şikâyetçi Oldu, Polis Harekete Geçti
Çocuğun ailesi, darp raporu alarak saldırganlardan şikâyetçi oldu. Şikâyet üzerine Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olaya ilişkin çalışma başlattı. Kısa sürede 24 yaşındaki C.Y. ve 34 yaşındaki A.T. gözaltına alındı.

“Akrobatik Hareket Yapıyordu, Kendisi Düştü” Savunması
Gözaltına alınan şüphelilerin, çocukları “Bisiklet sürmeyin” diyerek uyardıkları ve savunmalarında “Akrobatik hareketler yapıyordu, biz bir şey yapmadık, kendisi düştü” ifadelerini kullandıkları öğrenildi.

Bir Şüpheli Serbest, Diğeri Cezaevinde
Şüphelilerden A.T. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, C.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan C.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Adana’da Sulama Kanalları Çöp Yuvasına Dönüştü! Tepki Yağıyor