Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
18°
Akdeniz Gerçek | Spor | MKE Ankaragücü İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti

MKE Ankaragücü İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti

MKE Ankaragücü, Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında kendi sahasında İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti. Başkent ekibi, son dakikada bulduğu golle galibiyeti yakalarken, İstanbulspor ise penaltı golüyle skoru eşitlemesine rağmen sahadan puansız ayrıldı.

MKE Ankaragücü, Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında kendi sahasında İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti. Başkent ekibi, son dakikada bulduğu golle galibiyeti yakalarken, İstanbulspor ise penaltı golüyle skoru eşitlemesine rağmen sahadan puansız ayrıldı.

MKE Ankaragücü İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti

MKE Ankaragücü, Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında sahasında konuk ettiği İstanbulspor'u son dakika golüyle 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Maçın ilk yarısında her iki takım da dengeli bir oyun sergilese de Ankaragücü daha etkili ataklar geliştirdi.

İlk yarıda denge bozuldu

Karşılaşmanın 14. dakikasında, sağ kanattan gelişen Ankaragücü atağında Hayrullah'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Bajic, yaptığı vuruşta topu az farkla auta gönderdi. Ancak 39. dakikada, yine sağ kanattan Hayrullah'ın ortasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Dadaşov, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

İstanbulspor penaltı golüyle umutlandı

İkinci yarıda İstanbulspor daha istekli bir görüntü sergiledi. 65. dakikada Duhaney'in sağ çaprazdan yaptığı ortada, Mert'in penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruş, direğin dibinden dışarı çıktı. Ancak 68. dakikada, İstanbulspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Muammer Sarıkaya, kaleci Bahadır'ı mağlup ederek skoru 1-1'e getirdi.

Son dakikada gelen galibiyet

Maçın son bölümlerine doğru iki takım da galibiyet için baskıyı artırdı. 89. dakikada, Kitsiou'nun sağ köşeden kullandığı kornerde, ceza sahası içinde iyi yükselen Efkan, yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve Ankaragücü'nü yeniden öne geçirdi: 2-1. Bu gol, maçın sonucunu belirlerken, Ankaragücü sahadan 3 puanla ayrıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız