Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Spor | Başkanı Arat: Birlik ve beraberlik içinde aramıza yeni güçler katacağız

Başkanı Arat: Birlik ve beraberlik içinde aramıza yeni güçler katacağız

Beşiktaş Kulübü’nün 2023 yılında gerçekleştirdiği 3. olağan divan kurulu toplantısı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu’nda yapıldı.

Beşiktaş Kulübü’nün 2023 yılında gerçekleştirdiği 3. olağan divan kurulu toplantısı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu’nda yapıldı.

Başkanı Arat: Birlik ve beraberlik içinde aramıza yeni güçler katacağız

Toplantıda konuşan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, camianın birlik ve beraberlik içinde olmaya devam etmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Arat, ara transfer döneminde takıma gerekli takviyelerin yapılacağını belirtti. Bu açıklamalar, Beşiktaş taraftarları arasında heyecan yarattı ve yeni transferler konusunda beklentiler arttı. Başkan Arat’ın birlik mesajı ve transfer sözü, Beşiktaş camiasında olumlu karşılandı.

Başkanı Arat: Birlik ve beraberlik içinde aramıza yeni güçler katacağız

Başkan Hasan Arat, 'Tarihimizin en çok katılım sağlanan seçimini geride bıraktık. Tüm Türkiye’ye demokrasi dersi verdik. Seçime 12 bin 157 kişi oy kullanmaya geldi. Yaşanan yoğunluk sebebiyle 2 bine yakın kişi oy kullanamadı. Bu seçim Akatlar’daki son seçimimizdi. Bundan sonraki Divan Toplantılarımız da en nezih ortamlarda, Beşiktaş’a yakışır şekilde yapılacak. Türk futbol tarihinde ilk kez başkan adaylarının taraftarları birlikte tezahürat yaptı. Camiamız kenetlendi. Beşiktaş’ın kaybedecek 1 günü daha yoktur dedim. Seçime kadar 103 gün daha kaybettik. Seçimden sonra kulübümüzde devir teslim süreci yaşanmadı. Burası 120 yıllık kulüp. Bu işin bir nezaketi vardır. Her şeyden önce burası kimsenin şahsi şirketi değildir. Biz hukukumuzun çiğnendiği, keyfi yönetimlere son verdik. Bir yandan kurumsallaşacağız bir yandan da başarılı olacağız. Kimsenin şüphesi olmasın' dedi.

Biz yönetimimiz sürecinde şeffaf olacağız

Hasan Arat, 'Bizim 4 binin üzerinde Divan üyemiz bulunuyor. Bugün buradaki sayı çok az. Gelip olanı biteni takip etmeniz gerekiyor. Biz yönetimimiz sürecinde şeffaf olacağız. Denetim kurulumuz istediği her kalemi denetleyebilir, şeffaf bir şekilde sizlerle paylaşır' diye konuştu.

Başkanı Arat: Birlik ve beraberlik içinde aramıza yeni güçler katacağız

Hepinize teşekkür ediyorum

Hasan Arat, 'Biz büyük bir camiayız. Beşiktaş taraftarı umutsuz olmasın. Hep beraber ayağa kalkacağız. Başarılı günlerimize geri döneceğiz. Camia olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam etmeliyiz. Bu kulübe adım attığımdan itibaren 46 yıl geçti. Bugün ilk defa Divan Kurulu toplantımıza başkan olarak iştirak etmek nasip olduğu için çok mutluyum. Hepinize teşekkür ediyorum' ifade etti.

Gereğinin yapılacağı konusunda hem fikir olduk

Hasan Arat, 'Futbol kadro dışı kararları etkili olmuştur. Karardan etkilenen oyuncularımız bizimle iletişime geçtiler. Gereğinin yapılacağı konusunda hem fikir olduk. Beşiktaş kulübünün büyüklüğü hafife alınmaz. Ara transferde gereken takviyeleri yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın' ifadelerine yer verdi.

Başkanı Arat: Birlik ve beraberlik içinde aramıza yeni güçler katacağız

Ne kadar enteresan değil mi?

Arat, 'Geçtiğimiz yıl oyuncumuz Josef de Souza’nın Ankara’da o stadyumda yaşadıkları sonrası hakemi korumaya çalıştığı için federasyon tarafından ceza almıştı. Ne kadar enteresan değil mi? Söylediklerini yaşadık. Biz camia olarak Halil Umut Meler’e tekrar geçmiş olsun diyoruz. Yaşananları kınıyoruz ve gereğinin yapılmasının da takipçisi olacağız' diye konuştu.

100. Yıl formasının çalışmalarında sona gelindi

Arat, 'Beşiktaş’a yakışır 100. Yıl formasının çalışmalarında sona gelindi. 100. yıla özel Beşiktaş formasını yakında tanıtacağız' dedi

Planladıkları Anıtkabir ziyareti hakkında da konuşan Başkan Arat, “23 Aralık’ta isteyen tüm taraftarlarımız ile birlikte Anıtkabir’e gideceğiz. Herkesin katılımlarını bekliyorum. En büyük Beşiktaşlı olan Mustafa Kemal Atatürk’ü kabri başında ziyaret edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız