Beşiktaş’tan Yarım Milyar TL'ye Yakın Sponsorluk İmzası!

Beşiktaş JK, forma sponsorluğu için Beko ile iki sezonluk dev bir anlaşmaya imza attı. Toplam değeri 468 milyon TL’yi aşan anlaşma, siyah-beyazlı kulübün kasasına önemli bir gelir sağlayacak.

Beşiktaş’tan Yarım Milyar TL'ye Yakın Sponsorluk İmzası!

Beşiktaş Futbol Yatırımları, futbol kamuoyunun merakla beklediği dev sponsorluk anlaşmasını resmen duyurdu. Siyah-beyazlı kulüp, Türkiye’nin en köklü markalarından biri olan Arçelik (Beko) ile el sıkışarak, Profesyonel Futbol A Takımı Forma Sponsorluğu için rekor bir bedele imza attı.

EFSANE SPONSOR GERİ DÖNÜYOR

Beşiktaş ile özdeşleşen Beko markası, siyah-beyazlı formanın ön yüzüne dev bir bütçeyle geri dönüyor. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre; 2027-2028 ve 2028-2029 sezonlarını kapsayan iki yıllık anlaşma kapsamında Beşiktaş’ın kasasına toplam 468 milyon 426 bin 600 TL + KDV girecek.

besiktas-468-milyon-tllik-anlasmayi-resmen-acikladi

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız