Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Spor | Antalyaspor Başkanı Boztepe'den Açıklama: "Esprim Yanlış Anlaşıldı"

Antalyaspor Başkanı Boztepe'den Açıklama: "Esprim Yanlış Anlaşıldı"

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, yaptığı bir esprinin yanlış anlaşıldığını belirterek özür diledi ve olayı tamamen spontane bir şekilde gelişen bir hata olarak değerlendirdiğini söyledi.

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, yaptığı bir esprinin yanlış anlaşıldığını belirterek özür diledi ve olayı tamamen spontane bir şekilde gelişen bir hata olarak değerlendirdiğini söyledi.

Antalyaspor Başkanı Boztepe'den Açıklama: "Esprim Yanlış Anlaşıldı"

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, 23 Ocak 2025 tarihinde katıldığı bir canlı yayında İlhami Kaplan hocasıyla ilgili yaptığı esprinin yanlış anlaşıldığını belirterek sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Boztepe, yaptığı açıklamada esprinin yanlış algılandığını ve olayı kendi hatası olarak değerlendirdiğini ifade etti.

Antalyaspor Başkanı Boztepe'den Açıklama:

Esprim Yanlış Anlaşıldı

Sinan Boztepe, yayında yaptığı espriyi şu şekilde açıkladı: “Çevreme kulak verdiğimi anlattığım bölümde, İlhami Kaplan hocamızın hakem kararlarıyla ilgili maç sırasındaki görüşlerine önem verdiğimi belirttim. O sırada şaka olsun diye, 'saldır dedi saldırdım' gibi bir esprim oldu.”

Boztepe, esprinin kesinlikle gerçek bir talep veya telkin olmadığını, tamamen spontane gelişen bir şaka olduğunu vurguladı. Başkan, bu olayın tek sorumlusunun kendisi olduğunu belirterek özür diledi ve cezaya razı olduğunu açıkladı.

Stadlarda Yerimi Alacağım

Sinan Boztepe, aynı açıklamada cezasını tamamladığını ve bundan sonra takımının maçlarında yer alabileceğini belirtti. "Bundan sonraki ilk maçtan itibaren takımımla birlikte aynı heyecan ve kararlılıkla stadyumlarda yer alabileceğimi belirtmek isterim" diyerek, bu olayın ardından görevinin başında olmaya devam edeceğini söyledi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız