Adana Demirspor, kendi evinde oynadığı mücadelede Ankara Keçiörengücü karşısında büyük bir hezimet yaşadı. Maça hızlı başlayan konuk ekip, Roshi ve Diouf’un golleriyle farkı açarken, Fernandes’in penaltıdan kaydettiği golle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Oğuzcan ve Diouf’un golleri farkı daha da artırdı. Adana Demirspor, Salih Kavrazlı’nın penaltı ve serbest vuruş golüyle farkı azaltmaya çalışsa da Hüseyin ve Fernandes’in golleri sonucu belirledi: 7-2.

“Çocuklar Tecrübesiz”
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Kubilayhan Yücel, genç kadronun eksikliklerine vurgu yaptı:
"Genç bir ekiple sahaya çıktık. Çocuklar çok tecrübesiz. Ne kadar mücadele etsek bile maalesef çocuklar tecrübesiz olduğu için yapamıyorlar. Biz zaten çalışmaya yeni başladık. Önümüzdeki 2 hafta içerisinde bir şeyler yapmaya çalışacağız. Umarım daha iyi olur"
Takım, bu sonuçla ligde puan kaybı yaşamaya devam ederken, Ankara Keçiörengücü kritik bir galibiyet elde etti.
Adana Demirspor Taraftarları Ayakta: “Camia Yapayalnız Kaldı”