Mersin’in Mezitli ilçesinde bulunan Tece Mahallesi’nde yapımı süren 10 katlı binada meydana gelen olayda, 6. katta iskele üzerinde çalışan işçi, halatın bir anda kopmasıyla büyük bir tehlike atlattı. Boşluğa düşmek üzereyken emniyet halatına bağlı olduğu fark edilen işçi, metrelerce yüksekte havada asılı kaldı.
Dakikalarca Havada Kaldı
Yaklaşık 5. kat seviyesinde dakikalarca yardım bekleyen işçi, kısa süre sonra emniyet halatının ani gevşemesiyle hızla aşağıya kaydı. 1. kata kadar inen işçi, burada yeniden durduruldu. Şans eseri yara almadan kurtulan işçi, çevredekilerin de yardımıyla güvenli alana indirildi.

Vatandaşlar Korku Dolu Anları Kayda Aldı
Olay, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde işçinin metrelerce yüksekte asılı kaldığı ve çevredeki insanların panik içinde yardım etmeye çalıştığı anlar dikkat çekti. İşçinin kurtulması büyük bir şans olarak değerlendirildi.