Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Manavgat | Manavgat’ta Şiddetli Fırtına İlkokulda Büyük Hasara Yol Açtı

Manavgat’ta Şiddetli Fırtına İlkokulda Büyük Hasara Yol Açtı

Manavgat ilçesi Sülek Mahallesi’nde gece saatlerinde etkisini artıran şiddetli fırtına, Sülek İlkokulu bahçesindeki çam ağaçlarını kökünden söktü.

Manavgat ilçesi Sülek Mahallesi’nde gece saatlerinde etkisini artıran şiddetli fırtına, Sülek İlkokulu bahçesindeki çam ağaçlarını kökünden söktü.

Manavgat’ta Şiddetli Fırtına İlkokulda Büyük Hasara Yol Açtı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sabaha karşı etkili olan şiddetli fırtına, Sülek İlkokulu bahçesindeki çam ağaçlarını kökünden sökerken okulda ve çevresinde ciddi hasara yol açtı. Fırtına nedeniyle okulun kafeteryası tamamen tahrip olurken, çatısından düşen kiremitler jeneratör ve klima motorlarını kullanılmaz hale getirdi.

Manavgat’ta Şiddetli Fırtına İlkokulda Büyük Hasara Yol Açtı

Büyük Ölçüde Zarar Verdi

Sülek Mahalle Muhtarı Ercan Mutlu, fırtınanın gece saat 04.00-04.30 arasında etkisini artırdığını belirterek, "Manavgat genelinde bu gece etkili olan şiddetli fırtına ve rüzgar bir çok mahallede zarara yol açtı. Seralarda oluşan zararların yanında Sülek Mahallesinde okul bahçesinde çok sayıda çam ağacı kökünden söküldü. Sökülen ağaçlar okulun istinat duvarına zarar verirken, üzerine düştüğü yüksek gerilim hattının kopmasına neden oldu. Fırtına ayrıca bu yıl eğitim-öğretime açılan Sülek İlkokulunun bahçesinde bulunan kafeteryayı bulunduğu yerden söküp parçalara ayırdı. Okulun çatısından düşen kiremitler jeneratör ve klima motorlarına büyük ölçüde zarar verdi" dedi.

Ekipler Çalışmalara Başladı

Muhtar Mutlu, "Okul bahçesindeki ağaçlar büyük bir gürültü ile yıkılırken yüksek gerilim hattına düşerek kopmasına neden oldu. Sabah günün ışımasıyla Manavgat Belediyesi, AEDAŞ ve Kaymakamlık ekipleri gelerek çalışmalara başladı. Ben köyüm adına tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Kablolar koptuğu için bir süre elektriksiz kalacağız. Allah daha büyüğünden korusun” diye konuştu.

Manavgat’ta Şiddetli Fırtına İlkokulda Büyük Hasara Yol Açtı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız