Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, her Salı düzenlediği "Halk Günleri" ile hem vatandaşın sorunlarına çözüm üretiyor hem de Cumhuriyet değerlerini nesilden nesle aktarmaya devam ediyor. Makam kapılarını randevusuz şekilde halka açan Başkan Kocagöz, samimi bir atmosferde geçen buluşmalarda Kepezlilerin taleplerini tek tek dinlerken, çocuklara ve gençlere verdiği anlamlı hediyelerle dikkat çekti.

Geleceğin Teminatı Gençlere Atatürk’ün Tavsiyesi
Başkan Kocagöz, halk gününe gelen aileler ve çocuklarla yakından ilgilenerek minik misafirlerinin yüzünü güldürdü. Ortaöğretim seviyesindeki öğrencilerle özel olarak sohbet eden Kocagöz, onlara Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en çok sevdiği ve tüm Türk gençliğine rehber olarak tavsiye ettiği Grigory Petrov’un “Beyaz Zambaklar Ülkesi” kitabını hediye etti. Öğrencilere bol bol kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulunan Başkan Kocagöz, fikri hür, irfanı hür nesiller yetiştirmenin önemine vurgu yaptı.

“Kimse Yatağa Aç Girmeyecek”
Atatürk’ün "Kimsesizlerin kimsesidir" dediği Cumhuriyet anlayışını Kepez’de sosyal belediyecilikle yaşatan Başkan Kocagöz, geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara, “Yalnız değilsiniz, ne gerekiyorsa yapılacak. Kimse Kepez’de yatağa aç girmeyecek. Bu vebal hepimizin. Çevrenizde, komşunuzda kimin neye ihtiyacı varsa bizlere lütfen bildirin” sözleriyle destek oldukları dile getirdi.
Ortak Akılla Cumhuriyet Yakışır Yönetim
Kepez’i halkla birlikte yöneteceklerini belirten Başkan Kocagöz, "Biz halkın içinden geldik" diyerek ilçeyi ortak akılla yöneteceklerini ifade etti. Gündeme gelen tüm taleplerin ilgili birimlere anında iletildiği görüşmelerde, çözüm süreçleri bizzat Başkan tarafından takip ediliyor.
Kepez Belediyesi'nden 3 Bakanlığa 25 Yıllık Tahsis! Başkan Kocagöz'e Yetki Verilecek

