Antalya'nın Manavgat ilçesinde altı aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında şans eseri yaralanan kimse olmazken, araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kaza anı araç kamerasına saniye saniye yansırken, kazaya karışan otomobillerden birinin arka camındaki esprili yazı görenlerin dikkatini çekti.
Kemer Bulvarı’nda Zincirleme Kaza
Kaza, Manavgat ilçesi Side Mahallesi Kemer Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat istikametinden Side yönüne seyir halinde olan Burcu H. P. idaresindeki 07 AST 560 plakalı otomobil, Yavuz Sultan Selim Bulvarı ışıklı kavşağını geçtikten sonra aynı yönde ilerleyen İdris A. yönetimindeki 07 BUB 299 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil sırasıyla Emrah K. yönetimindeki 07 CJS 589 plakalı otomobile, bu araç Ersoy Ü. idaresindeki 06 DR 7070 plakalı otomobile çarptı. Zincirleme devam eden kazada 06 DR 7070 plakalı araç Remzi G.'nin kullandığı 32 DJ 297 plakalı otomobile, bu araç da son olarak Ercan E. idaresindeki 07 YGY 70 plakalı araca çarparak durabildi.
Arka Camdaki Yazı Dikkat Çekti
Toplam 6 aracın karıştığı zincirleme kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Kaza anı araç kameralarına yansırken, kazaya karışan otomobillerden birinin arka camında yer alan "Kaza yapmış şoförün dediği gibi bir anda karşıma çıktı" yazısı kazanın ardından en çok konuşulan detaylardan biri oldu.
Trafik Kontrollü Olarak Sağlandı
Kazaya altı aracın karışması, araçların büyük bölümünün çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasını zorunlu kılarken, kaza tespit tutanağı işlemlerinin de uzaması nedeniyle Kemer Bulvarı'nda trafik akışı uzun süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
