Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Kepez | Başkan Kocagöz’den ‘35.5’ Göndermesi

Başkan Kocagöz’den ‘35.5’ Göndermesi

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, katıldığı canlı yayında 700 bin nüfuslu ilçeyi Antalya’nın göz bebeği yapma hedeflerini paylaştı.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, katıldığı canlı yayında 700 bin nüfuslu ilçeyi Antalya’nın göz bebeği yapma hedeflerini paylaştı.

KAYNAK: Bülten
Başkan Kocagöz’den ‘35.5’ Göndermesi

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, katıldığı canlı yayında 700 bin nüfuslu ilçeyi Antalya’nın göz bebeği yapma hedeflerini açıkladı. Antalya'nın en kalabalık ilçesi olarak bilinen Kepez'e dair planlarını dile getirdi.

"Kimse yatağa aç girmeyecek" sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan Başkan Kocagöz, sosyal yardımları göreve geldikleri günden bu yana 10 kat artırdıklarını açıkladı. Vatandaşın en çok iş ve yardım talebiyle kapılarını çaldığını belirten Kocagöz, "Halk Market" projesiyle ihtiyaç sahiplerine "sağ elin verdiğini sol el görmeyecek" şekilde destek olduklarını ve emeklilere maliyetine satış imkanı sunduklarını ifade etti.

baskan-kocagozden-35

Altyapı ve Ulaşımda Rekor Rakamlar

Kepez’in ulaşım ağını ve altyapısını güçlendirmek için kurumlarla iş birliği içinde çalıştıklarını belirten Kocagöz, yapılan çalışmaları verilerle özetledi. 45 kilometre yeni yol inşa edilirken, 60 kilometre sıcak asfalt ve 81 kilometre yeni kaldırım ağı oluşturuldu. ASAT ile 111 km içme suyu ve 29 km kanalizasyon hattı; Enerya ile 159 km doğalgaz hattı ilçeye kazandırıldı. İlçeye 91 kilometrelik fiber altyapı ağı döşendi.

baskan-kocagozden-35

Kepez’in Kalbi Varsak’a Özel Projeler

Varsak bölgesini ilçenin merkezi olarak gördüklerini ifade eden Başkan Kocagöz, bölgede yağmur suyu ve mazgal çalışmalarının tamamlandığını müjdeledi. Varsak’ta hayata geçirilecek projeler arasında Emekli Lokali, Ortak Buluşma Alanı (OBA) ve spor tesisleri yatırımları ön plana çıkıyor.

baskan-kocagozden-35

Dünya Kenti Vizyonu: UNESCO Hedefi

Kepez’i kültürel bir merkez yapma hedefiyle UNESCO Kitap Okuma Başkenti yolunda adımlar attıklarını belirten Kocagöz, kamusal alanlarda karekod ile kitap okuma ve dinleme imkanı sunacaklarını söyledi. Ayrıca, Antalya Kütüphanesi yanındaki "Öğrenci Kent Lokantası"nın Türkiye’de bir ilk olarak yoğun rağbet gördüğünü ekledi.

baskan-kocagozden-35

"Kepez Yedibuçuk Olacak"

Kocagöz, "İzmir Karşıyaka’da otuzbeşbuçuk varsa, Antalya Kepez de yedibuçuk (07.5) olacak" diyerek ilçenin kendine has bir kent kültürüyle markalaşacağını vurguladı. Sezonun ilk güreş organizasyonunun Kepez’de yapılacağı müjdesini veren Başkan, her Salı günü 14.00-18.00 saatleri arasında kapılarının tüm vatandaşlara açık olduğunu hatırlattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız