Akdeniz Gerçek | Isparta | Eğirdir’de Kıza Araç Çarptı, Şekerlemeleri Farda Kaldı

Eğirdir’de Kıza Araç Çarptı, Şekerlemeleri Farda Kaldı

Isparta Eğirdir’de annesiyle marketten dönen 9 yaşındaki kıza otomobil çarptı. Yaralanan çocuğun şekerlemeleri aracın farında kaldı.

Isparta Eğirdir’de annesiyle marketten dönen 9 yaşındaki kıza otomobil çarptı. Yaralanan çocuğun şekerlemeleri aracın farında kaldı.

Eğirdir’de Kıza Araç Çarptı, Şekerlemeleri Farda Kaldı
KAYNAK: Dha

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde marketten aldığı şekerlemelerle yolun karşısına geçmeye çalışan 9 yaşındaki E.D., bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Küçük kız yaralandı, elindeki şekerlerin bir kısmı aracın farında kaldı.

Annesinin Yanında Otomobil Çarptı

Dün saat 18.00 sıralarında Sahilyolu mevkiinde, Ali E.K. idaresindeki 07 S 6237 plakalı otomobil, annesiyle birlikte yolun karşısına geçmekte olan yaya kız çocuğuna çarptı. Kazada anne yara almadan kurtuldu.

isparta-egirdirde-kiza-arac-carpti-sekerlemeleri-farda-kaldi

Şekerlemeleri Aracın Farında Kaldı

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri ulaştı. Kaza yerinde yapılan ilk müdahalede E.D.'nin yaralandığı belirlendi. Küçük kızın marketten büyük bir sevinçle aldığı şekerlemelerin bir kısmının kendisine çarpan aracın far kısmına sıkıştığı, bir kısmının ise asfaltın üzerine saçıldığı görüldü. Yaralı çocuk, ambulansla en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız