Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Hatay | Hatay’da Çocuğuna Telefon Çaldıran Anne Tutuklandı!

Hatay’da Çocuğuna Telefon Çaldıran Anne Tutuklandı!

Hatay’ın Antakya ilçesinde bir annenin çocuğuna telefon çaldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan anne tutuklanırken, 12 yaşındaki çocuk devlet korumasına alındı.

Hatay’ın Antakya ilçesinde bir annenin çocuğuna telefon çaldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan anne tutuklanırken, 12 yaşındaki çocuk devlet korumasına alındı.

KAYNAK: İHA
Hatay’da Çocuğuna Telefon Çaldıran Anne Tutuklandı!

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Küçükdalyan Mahallesi’nde Fulya Kaya’ya ait cep telefonunun çalınması üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Hırsızlık olayının ardından güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı.

akdenizgercektelefon-caldiran-3

Anne Çocuğuna Telefon Çaldırdı

Güvenlik kamerası kayıtlarında, sokaktan geçen bir kadının yanında bulunan çocuğa cep telefonunu çaldırdığı anlar net şekilde görüntülendi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede şüpheli annenin yabancı uyruklu H.A., çocuğun ise V.I. olduğu belirlendi.

akdenizgercektelefon-caldiran-2

Çocuk Devlet Korumasına Alındı

Yapılan sorgulamada annenin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve arandığı tespit edildi. H.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 12 yaşındaki çocuk ise Aile ve Sosyal Hizmetler ekiplerince devlet korumasına alındı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız