Antalya’nın dünyaca ünlü  tatil yöreleri Adrasan ve Olimpos’ta kaçak yapıların tespitine başlandı. Yetkililer, kaçak yapılaşmaya yönelik çalışmaların titizlikle südürüleceğini bildirdi..

 

Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Adrasan ve Olimpos'taki kaçak yapıların tespiti için çalışma başlattı.

Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Adrasan ve Olimpos'ta yürütülen çalışmalar kapsamında, yeni bazı yapıların imar kanununa aykırı şekilde yapıldığı tespit edilerek, yapı sahipleri uyarıldı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, amaçlarının kimseye ceza kesmek olmadığını ancak kanunlara aykırı şekilde yapı yapan kişi ya da kişilere müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Herkesin kanun ve kurallar çerçevesinde hareket etmesi gerektiğine işaret eden Başkan Çetinkaya, "Belediye olarak hukuka aykırı yapılara kesinlikle göz yumulmayacak. Bu konuda halkımızdan da duyarlılık bekliyoruz" dedi.

Geçmişte yapılan bazı kaçak yapılarla ilgili hukuki süreçlerin devam ettiğini de vurgulayan Başkan Çetinkaya, belediye olarak Adrasan ve Olimpos başta olmak üzere diğer bölgelerde de bu konudaki titiz çalışmalarının devam edeceğini kaydetti. (DHA)

 

Editör: TE Bilisim