Finike Belediyesi korona virüsü önlemleri nedeniyle iş yeri kapandığı için gelirinden olan, işveren tarafından ücretsiz izne çıkarılan ilçe sakinlerine destek olmak adına harekete geçti. Salgının ilk günlerinde başlayan yardım kampanyasını, genişleterek sürdüklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, dileyen vatandaşların;  verebileceği desteğini, belediye aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceğini söyledi.

 "Bir adım öteye taşıyoruz"

‘Yalnız Değilsin’ masasının, ihtiyaç sahibi tüm vatandaşların desteğine koşmaya devam ettiğini kaydeden Başkan Geyikçi, Korona virüsü nedeniyle evinden dışarı çıkamayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza Finike’nin neresinde olursa olsun berber, Pazar, temizlik, ulaşım, sağlık gibi ihtiyaçlarını karşılarken çalışmaları bir adım öteye taşıma kararı aldık” diye konuştu.

 “GÖNLÜ ZENGİN HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI”

 Zaten zorda olan bordrolu çalışanların, pandemi nedeniyle daha da zora girdiğini, işini kaybedenler kadar, artan piyasa fiyatlarının da vatandaşın belini büktüğünü kaydeden Geyikçi, bu sürecin uzun soluklu olacağını ve kampanyanın devam etmesi için uğraştıklarını belirtti. Geyikçi, “Korona virüsünü nedeniyle çalışamayan ve bu nedenle gelir elde edemeyen, ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlara destek olmak istiyoruz. Aynı zamanda zor durumdaki vatandaşlarımıza destek olmak isteyen hayırseverlerimizi de unutmadık. Hayırseverlerimiz, Finike Belediyesi’ne ait TR340001000040335772725033 IBAN numaralı hesaba maddi destekte bulunabilirler” dedi. Başkan Mustafa Geyikçi, “Bu zor günlerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hep birlikte elimizi uzatarak, desteğimizi sürdürmeliyiz. Gönlü zengin hayırsever halkımızı kampanyaya destek vermesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Nizamettin ÖZMEN 

Editör: TE Bilisim