Şakir Aydın, sosyal medya hesabından son kurultay ve PM listesine ilişkin değerlendirmede bulundu. Milletvekillerini iktidar değil, koltuk hedefine kilitlenmekle suçladı. Aydın Özer, Antalya'dan PM üyesi seçilmemesini il yönetiminin ayıbı olarak yorumlarken, Çetin Osman Budak da kendilerine sabahın olduğunu soranın olmadığını kaydetmişti. Şakir Aydın da bu açıklamalara şöyle yanıt verdi:

"SAYIN ANTALYA VEKİLLERİME İKİ ÇİFT SÖZÜMÜZ VAR

Eski MYK üyesi, Eski PM üyesi, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak; geçtiğimiz senelerde Elmalı ziyaretindeyken, örgütten gelen 'Sayın Genel Başkanım Yardımcım esnafımızı ziyaret edelim' teklifine karşılık, 'Ben Genel Başkan Yardımcısıyım, kimsenin ayağına gitmem. Onları partiye toplayın' demiştir. Ne diyelim. Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. Koskoca Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş biri, Genel Başkanımızın, partiyi sosyal medyada, basında tartışmayın demesine rağmen, Genel Başkanın Antalya’daki resmi temsilcisi olan il örgütü hakkında zedeleyici söylemlerde bulunmuştur. 5 yıl önce havadan milletvekili olan, hak etmediği halde PM üyesi olan bu arkadaşın vatandaşı küçük gören, örgütü kamuoyunda yandaş medyanın kucağına atan tavrı aslında bizleri hiç şaşırtmamıştır. Örgütten, örgüt geleneğinden uzak birisine yakışan bir tavırdır."


"Bugün bir basın organında PM ile ilgili olarak 'Kimse bana sabahın sahibini sormadı' diyor. Edindiğimiz bilgilere göre Antalya kurultay delegeleri, il örgütünün başkanlığında bir araya geliyor. Toplantıda il başkanı tüm kurultay delegelerine söz vererek fikirlerini soruyor. Antalya milletvekilleri Aydın Özer, Rafet Zeybek, Cavit Arı kurultayla ilgili herhangi bir taleplerinin olmadığını söylüyorlar. Çetin Osman Budak da söz kendisine geldiği zaman 'Bu işler burada olmaz. Cumartesi akşam Genel Başkan telefon açar bu iş biter' diyor. Aydın Özer ve Çetin Osman Budak’ın basına verdiği beyan doğru değildir. Genel Başkanımız “Hedef İktidar” diyor. Tek adam rejimine karşı dostlarımızla birlikte mücadele edelim diyor. Ayrımızı gayrımızı bırakalım saray rejimini yıkalım diyor. Bu arkadaşlar ise koltuk derdinde. Hem de hak etmedikleri. Sizlerin vicdanına bırakıyoruz."

Ziya Nur SEZEN 

Editör: TE Bilisim