ANTALYA’DA EMEĞİM VAR

CHP’nin başarılı il başkanlarından Ömer Melli, Antalya İl Başkanı arayışında kamuoyunda uzlaşının adı olarak telaffuz ediliyor. Konuya ilişkin gazetemize açıklamada bulunan Melli Ankara’ya giderek Genel Merkezi ziyaret ettiğini hatırlatarak, akli selim ve sağduyulu partililerin aday olması konusunda baskısına daha fazla karşı koyamadığını belirtti. Melli, “Özellikle son bir ay içindeki gelişmelerden sonra şahsımın aday olması konusunda ciddi anlamda istekte bulunan oldu. İl başkanlığına aday olan arkadaşlarımızın hepsi pırıl pırıl insanlar olsa da hepsi partiye katkı koysalar da birbirlerine girmiş durumdalar” dedi. 

CHP’nin önceki dönem il başkanlarından Ömer Melli, 8 Şubat tarihinde yapılması beklenen CHP İl başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Akdeniz GERÇEK’e özel açıklamalarda bulunan Melli, il başkanlığına aday olması konusunda partililerden büyük bir baskı olduğunu ve bu konuda duyarsız kalmasının mümkün olmadığını söyledi.

“ADAY OL” BASKISI VAR

Melli, şöyle konuştu: “Adaylık konusunda çok düşündüm ve kesin olarak aday olmaya karar verdim. Akli selim ve sağduyulu partililerimin mutlaka aday olmam konusunda baskısına daha fazla karşı koyamadım. Özellikle son bir ay içindeki gelişmelerden sonra şahsımın aday olması konusunda ciddi anlamda istekte bulunan oldu. İl başkanlığına aday olan arkadaşlarımızın hepsi pırıl pırıl insanlar olsa da hepsi partiye katkı koysalar da birbirlerine girmiş durumdalar.”

KIRARAK DÖKEREK OLMAZ

“Ben bunun demokratik bir yarış olmasını çok arzu ediyorum ama bu kadar kırarak dökerek yol alınamaz. Çünkü önümüzdeki süreçte bir kişiyi bile kaybetme lüksümüz yok. Ben bu anlamda olaya baktım. Partiyi derleyecek, toparlayacak, genel merkezin kafasında olan bir uzlaşı adayı görevini yapabilirim. Bu anlamda da aday olacağım.”

ANTALYA’DA EMEĞİM VAR

Melli, Ankara’ya giderek Genel Merkezi ziyaret ettiğini hatırlatarak, şöyle devam etti: “Sanırım bu ziyaretim bazılarını rahatsız etmiş. Bu bence çok normal. Çok kişi gider gelir, Genel Başkan ve Genel Başkan Yardımcıları ile görüşür. Bu herkesin hakkıdır. Hiç kimse bundan rahatsızlık duymamalıdır. Sanırım ben çağrıldığım için bazı kişiler bundan rahatsızlık duydu. Beni çağırdılar ve ‘Antalya’yı tahlil et’ dediler. Bu da son derece doğal. Çünkü ben 5 yıl il başkanlığı yapmışım. Birkaç kez partinin önemli yerlerine talip olmuşum. Antalya’da birçok emeğim var. Beni o anlamda tanıyor ve fikrimi soruyor.”

KÜSMEDİM, DARILMADIM

“Birinin adamı olmayacağımı, her zaman partimin menfaatlerini ön planda tutacağımı biliyor. Ben kendinm için hiç mi bir şey istemeyeceğim? İstedim de geçmişte. Vermediler ama küsmedik, darılmadık. Oraya buraya gitmedik. Partiye zarar verecek hiçbir davranışta bulunmadık. Bu Genel Başkanımız ve partimizin karar veren mercileri tarafından da biliniyor. Dolayısıyla bana ‘Antalya’da neler oluyor?’ diye sormaları kadar doğal bir şey olamaz. Ben bu çağrıdan büyük bir onur duydum, bana ahde vefa gibi geldi.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim