Antalya Doğu ve Güneydoğu İş adamları Derneği (ADGİAD) olağan genel kurulu, bugün Kepez İlçesi’nde bulunan Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde saat 18.00’de gerçekleştirilecek. ADGİAD Genel Sekreteri Avukat Zeyyat Orhan, konuyla ilgili Akdeniz GERÇEK’e yaptığı açıklamada, seçime tek liste ile seçime gidileceğini söyledi.

MUHTEMEL BAŞKAN EMİNOĞLU

ADGİAD’ın muhtemel başkanının Aykut Eminoğlu olacağın kaydeden Orhan, “Derneklerde öncelikle seçimle yönetim kurulu belirleniyor. Ardından seçilen yönetim, kendi arasında görev dağılımını yapıyor. Başkan da oylamayla belirleniyor. Ancak muhtemel başkanımız Aykut Eminoğlu. Kendisi, Örnek Unlu Mamullerinin hissedarlarından” diye konuştu.

MEMLEKETİMİZ ANTALYA!

Düzeyli ve sorunsuz bir seçim geçirmek istediklerinin altını çizen Orhan, “Toplam 400’e yakan üyemiz var. ADGİAD olarak çok geniş bir yönetim kurulu oluşturduk. Hatta sayı olarak 50 kişiyle mevzuatları bile zorladık. Tüzüğümüzde de yer aldığı için genel amacımız, üye olan iş adamları arasında ekonomik ve kültürel dayanışmayı sağlamak. Umuyorum yarın (bugün) düzeyli bir seçim olur.Derneğimizin ismi Antalya Doğu ve Güneydoğu İş adamları Derneği ancak derneğimizin isminin başında da yazdığı gibi bizim esas memleketimiz doğduğumuz değil doyduğumuz yer olan Antalya’dır.”Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim