Yaklaşık bir yıl önce Kepez Sütçüler’e taşınan restoran, zengin menüsü ile dikkat çekerken, özellikle kebap çeşitleriyle adından söz ettiriyor. Menüsünde Ciğer Kebap, Adana ve Urfa kebap, Patlıcan Kebabı, Beyti Kebabı,  Kuzu Şiş, Kuzu Pirzola, Tavuk Şiş, Tavuk Kanat, pide çeşitleri ve sulu yemeklerin bulunduğu Ciğerci Rıfat Usta, porsiyonların yanında sunduğu mezelerle de Antalyalıların beğenisini kazanıyor.

Aynı zamanda Konyaaltı Uncalı ’da 2.Şubesi bulunan Restoran sahibi Rıfat Oğuz, Antalya’da çok uzun yıllardır faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Tecrübemiz ve kalitemizle Antalyalı müşterilerimizin gönlünde yer edindik. İsmimizden de anlaşılacağı üzere en iddialı olduğumuz lezzetimiz ciğer ancak kaliteli kadromuz sayesinde diğer menülerimiz de oldukça beğeniliyor. Antalyalıların bize olan teveccühünden son derece memnunuz ve hala Ciğerci Rıfat Usta’ya uğramayan misafirlerimizi restoranımıza bekliyoruz” dedi.  

Editör: TE Bilisim