‘Antalya’nın Düğünü’ olarak bilinen ‘Antalya Dostları Gecesi’ 30 Mayıs’ta Cam Piramit’te düzenleniyor. Etkinlikle ilgili olarak Akdeniz GERÇEK’e Akdeniz Gerçek Gazetesine açıklama yapan platformun yetkileri, Filiz Cesur ve Bülent Kantarcılar bu etkinliklerin amacını başta Antalyalı çocukları birbiriyle kaynaştırmak ve sonraki nesille dostluk kavramını aktarmak olduğunu söylediler.


Filiz Cesur, Antalya’nın Düğünü olarak anılan gecede bin ile bin 500 kişi arası Antalyalı misafir ağırladıklarını hatırlatırken, “Antalya Dostluk Gecemizde eski dostlarla yeni nesle doğru yol alıyoruz. Günümüz ve bizden sonraki nesille gençlerimize destek olmak amacıyla kurulmuş bir platformdur. Bu platform sayesinde genç yaşlı tüm nesil Antalyalılar bir araya gelip kopmuş akraba ,komşu ilişkilerini tekrar canlandırıyoruz” dedi.

Bülent Kantarcılar ise, geceye Antalya protokolünden birçok isminde katıldığını aktarırken, “Görsel ve düşünsel oluşumların tek başına bir işe yaramadığı, toplum olarak hep birlikte yaptığımız buluşmalarımızda, fikir birliğinden doğan güç ile büyük işlerin altından başarıyla kalkacağımızın bilinci içerisindeyiz. Antalya’nın Kültürü, Mozaiği ile Antalyalılar ve Antalya’yı sevenler ile bütünüz,.
Asıl amacımız Antalyalı çocukları birbiriyle kaynaştırmak. Yani Antalyalı çocuklar birbirine yabancı kalmasın, birbirlerini tanısınlar. Bu sene Ramazan’a denk geldiği için Ramazan eğlenceleriyle başlıyoruz “ diye konuştu. Cam Piramit’te yapılacak olan etkinlikte, birçok sanatçı ve Yeni Kapı Orkestrası sahne alacak.  Dilara AÇİKYİLDİZ

 

 

 

Editör: TE Bilisim