Millet İttifakı liderleri Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antalya’da gerçekleştirdikleri mitingin etkisi devam ediyor. Tüm Türkiye’nin canlı yayınlarla takip ettiği mitinge resmi rakamlara göre 50 bin kişi katıldı. İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın, binlerce kişinin alanın dışında kaldığını bu vatandaşlar ile birlikte sayının çok daha fazla olduğunu söyledi.

AKŞENER TEŞEKKÜR ETTİ

Gerek miting organizasyonu gerek mitinge katılım gerekse vatandaşların coşkusu Akşener ve Kılıçdaroğlu’nu mutlu etti. Gün boyu Antalya’da vatandaşlar ile görüşen her iki liderin Antalya’dan çok memnun ayrıldığı belirtiliyor. Özellikle Meral Akşener’in memnuniyetini İl Başkanı Ahmet Aydın’a bizzat ilettiği ve teşekkür ettiği öğrenildi. Miting hazırlıkları ile bizzat ilgilenen, parti bayraklarının ve afişlerin asılmasında çalışan Ahmet Aydın’a teşekkür eden Akşener “Süperdiniz, süpersin. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

3 GÜN EVİMİZE UĞRAMADIK

Kılıçdaroğlu ve Akşener’i mutlu eden miting ile ilgili bilgi veren İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın, “Tarih kesinleştiğinde mitinge 3 gün gibi kısa bir süre kalmıştı. Üstelik Pazar günü de başka bir miting vardı. Biz alana ancak Pazar gecesi girebilecektik. Kısa süre içinde hazırlıklarımızı yaptık. Tasarımlarımızı yaptık. Afişlerimizi, Bayraklarımızı sahne tasarımlarımızı hazırladık. Tüm Antalya’da duyurular yaptık. Sosyal medyada ciddi bir kampanya imza attık. Tüm teşkilat üyelerimiz ile beraber binlerce kez paylaşımlar yaptık. Alanında bayrakları bizzat kendimiz astık. Her şeyi tek tek planladık ve yüzümüzün akı ile mitingimiz sona erdi” dedi.

“MARİFET İLTİFATA TABİİDİR”

Akşener’in teşekkür etmesinin motivasyonlarını daha da arttırdığını ifade eden Aydın şöyle konuştu:“ Marifet iltifata tabiidir. Liderimizin bize gösterdiği ilgi bize daha çok çalışma azmi verdi. Ben millet ittifakı ortağımız Cumhuriyet Halk Partisine çok teşekkür etmek istiyorum. Büyük bir uyum içinde çalıştık. Onlarda zaten mitingin ardından bana gelerek teşekkür etmişlerdi. Bu uyum Büyükşehir başta olmak üzere Antalya’da tüm sandıkta zaferle çıkmamızı sağlayacaktır.” Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim