CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e yine sert ifadelerle yüklendi. Şahin, şöyle konuştu: “Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel; Antalyalı çiftçinin, üreticinin, esnafın, sanayicinin, emekçinin onlarca yakıcı sorunu varken, kentin ekonomisine katma değer katacak projeler yerine, uçuk kaçık projelerle seçmenin karşısına çıkıyor. 2014'te bugün olduğu gibi cafcaflı bir şekilde sunduğu ve hayata geçirmediği ‘çılgın’ projeleri, yeni projelermiş gibi kamuoyuna sunarak seçmenin aklıyla adeta alay ediyor.”

HANGİ KAYNAKLA YAPACAK

“Şimdi bir de Lara'dan Konyaaltı'na uzanan metro vaadiyle karşı karşıyayız. Adam akıllı hiçbir teknik detay belirtilmeden ortaya bir metro projesi sunuluyor. Türel, metronun kilometresinin 40-45 milyon Euro mal olacağını belirtiyor. Tamam güzel, biz de destekleyelim ama Büyükşehir Belediyesi, borca harca batmışken, sürekli dış borçlanma ve gayrimenkul satışları ile bu borç sarmalı iyice çetrefilli hale gelmişken, Türel hangi kaynakla, hangi bütçeyle bu metro projesini gerçekleştirmek istiyor?”

HALKI KANDIRMAYIN

“Büyükşehir Belediyesi’nin eski parayla 2 katrilyon 100 milyar TL borcu varken, metro projesi için 1,5 milyar Euro kaynağı nasıl sağlayacaksınız? Bilmediğimiz için soruyoruz; mali tablo ortadayken bu projeyi nasıl hayata geçireceksiniz? Aydınlatın da kamuoyu olarak bizler de rahatlayalım. Eğer söyleyecek sözünüz yoksa böyle uçuk kaçık hesapsız projelerle Antalya halkını kandırmayın, 17 yıllık iktidarınızda sürekli halkımızı kandırdınız artık yeter!” Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim